Mugla'da Bocce Heyecani Yasandi

Mugla'da Bocce Heyecani Yasandi

Ula Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Ula Kaymakamligi tarafindan yildiz kizlar, yildiz erkekler bocce turnuvasi düzenledi. Ula ve çevresinde toplamda 78 sporcunun katilim sagladigi turnuva çocuklar tarafindan büyük ilgi gördü.



Bocce sporuyla bu yil içinde çalismalarini hizlandiran Ula Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Ula Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan olusturulan bocce sahalarinda çocuklarin sportif faaliyetlerde bulunmasina imkan saglaniyor. Bugüne kadar 290 çocugun bocce sporuyla tanistigi ve bu spor dali ile çocuklarin akademik basarilarina destek olundugu ögrenildi.

Ula Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Yagmur Küçük ”Ula Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügümüz bünyesinde okullar arasi bocce turnuvasi düzenledik. Bocce bransinin öne çikarilmasi için ilçemizde turnuvalarimizi arttirmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede farkli branslarda oldugu gibi boccede’de birçok turnuva düzenledik. Yüksek katilimli turnuvamizda sona geldik. Turnuva boyunca bize destek olan antrenörlerimize, sporcularimiza katkilari içinde Gençlik ve Spor Il Müdürümüze ve ilçe kaymakamimiza tesekkür ediyoruz ”dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile