Mugla'da Otostop Çeken Ögrenciler Nostaljik Araç Ile Farkindalik Yasadi

Mugla'da Otostop Çeken Ögrenciler Nostaljik Araç Ile Farkindalik Yasadi

Mugla il Emniyet Müdürlügü tarafindan trafikte otostop çeken ögrencilere yönelik nostaljik araç ile farkindalik etkinligi gerçeklestirildi.

Karayollari Trafik Güvenligi Günü ve Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde karayolu üzerinde otostop çekerek trafik güvenligini tehlikeye düsürdüklerinin farkindaligini olusturmak amaciyla; otostop çekerek yolculuk etmeyi tercih eden ögrencilerin suçtan zarar görmelerini engellemek, güvenli seyahat yöntemlerinin tercih edilmesini saglamak, otostop yöntemiyle seyahat etmenin tehlikelerini bizzat yerinde gözlemleyerek dikkat çekmek amaciyla Mugla Emniyet Müdürlügünün nostaljik araci ile Kötekli’den merkeze otostop çeken ögrencilerin transfer edilmesi konulu farkindalik etkinligi gerçeklestirildi.

Otostop çeken Emre Dursun isimli ögrenci, "Polislerimize bu haftada bize gösterdikleri ilgi için tesekkür ederiz" derken, Ogün Idi Arslan "Polislerimize bu haftada bize gösterdikleri farkindalik için tesekkür ederiz. Bizi gidecegimiz yere kadar biraktilar" dedi.

Mugla il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil Sube Müdür vekili Komiser Burcu Avci, "Trafik güvenligi çerçevesinde malumunuz Mayis ayinin ilk haftasinin Cumartesi günü yogun trafik güvenligi günü. Onu takip eden haftalar karayolu trafik haftasi olarak kutlanmaktadir. Bu çerçevede Turizm Sube Müdürlügüne kayitli nostaljik turizm aracimiz ile birlikte karayolunda seyir halinde özellikle otostop çeken Üniversite ögrencilerimiz ve diger vatandaslarimiza güvenli seyahat etmeleri amaci ile turizm aracimizi hizmete sunmus bulunmaktayiz. Bu trafik güvenligi haftasi boyunca ve Haziran ayi sezon dönemin dede devam edecek “dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile