Mugla'dan Gazze'ye Yardim Eli

Mugla'dan Gazze'ye Yardim Eli

Mugla Olgunlasma Enstitüsü, Mentese Halk Egitimi Merkezi ve Marmaris Halk Egitimi Merkezi usta ögretici ve kursiyerleri tarafindan Israil saldirilarinin hedefi olan Gazze’deki kadin ve çocuklar için havlu, atki ve bere üretimi yapiliyor.

Milli Egitim Bakanligi tarafindan hayata geçirilen ve Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü koordinasyonunda yürütülen “Gazze’deki Çocuklar Üsümesin Diye Dikis Makineleri Çalisiyor” slogani dogrultusunda Mugla Olgunlasma Enstitüsü, Mentese Halk Egitimi Merkezi ve Marmaris Halk Egitimi Merkezi usta ögretici ve kursiyerleri tarafindan Israil saldirilarinin hedefi olan Gazze’deki kadin ve çocuklar için çocuk zibini, esofman takimlari, battaniye ve havlu üretimi yapiliyor.

Mugla Olgunlasma Enstitüsü Müdürü Mehmet Keles yaptigi açiklamada, ”Mugla Olgunlasma Enstitüsü olarak Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügümüzün bu sefer dikis makinelerimiz Gazze’deki kadin ve çocuklar için çalisiyor projesi çerçevesinde 30 bin adet havlu dikimi yapiyoruz. Biz 7 ilden birisiyiz, bu proje çerçevesinde Gazze’deki kadin ve çocuklar için çocuk zibini, esofman takimlari, battaniye, havlu gibi üretimler yapmaktayiz. Mugla’miza 30 bin adet havlu düsmüstür. Burada Mentese Halk Egitim ve Mugla Olgunlasma Enstitüsü olarak yapmaktayiz. Buradan İçele, İçel’den de Gazze’ye gönderimlerini saglayacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile