Mugla Il Milli Egitim Müdürü Çay, Akçaova Ilkokulu'ndaki Uyum Programina Katildi

Mugla Il Milli Egitim Müdürü Çay, Akçaova Ilkokulu'ndaki Uyum Programina Katildi

Mugla Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay, okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu siniflar için 4 Eylül Pazartesi günü itibariyla baslayan okula uyum programi çerçevesinde okul ziyaretlerini sürdürüyor. Mentese Ilçesinde Akçaova Ilkokulunu ziyaret eden Il Müdürü Emre Çay, okula ilk adimini atan ana sinifi ve ilkokul 1. sinif ögrencilerinin heyecanlarina ortak oldu.



Mugla’da yaklasik 30 bin ögrenci uyum haftasinda okul siralari ile bulustu. Ögrencilerin yeni girdikleri okul ortamina kisa sürede uyum saglamalarina katkida bulunacak becerilerin kazandirilmasi ve okula aidiyet duygusunun gelistirilmesi hedeflenen Uyum Programinin ikinci gününde ögrencilere aileleriyle birlikte sinifin iç ve dis ortami tanitildi.

Il Müdürü Emre Çay, Akçaova Ilkokulunu ziyaret ederek okula ilk adimini atan anasinifi ve 1. sinif ögrencilerin heyecanlarina ortak oldu; ögretmenler ve velilerle bir araya geldi. Siniflari ziyaret eden Il Müdürü Emre Çay, okul yöneticileri ve sinif ögretmenleri rehberliginde, ailelerin ve çocuklarin birlikte yer aldigi uyum programi etkinligine katildi.

Ögrencilere velileriyle birlikte sinifin iç ve dis ortaminin tanitildigi uyum programi etkinligine katilan Il Müdürü Emre Çay, ögrencilerin mutluluguna ve heyecanina ortak oldu, aileleriyle sohbet etti. Ögretmenler odasinda meslektaslariyla bir araya gelen Il Müdürü Emre Çay, Uyum Haftasi ve Mesleki Çalisma Programi ile baslayan 2023-2024 egitim ögretim yilinin ‘ögretmenlerimize, velilerimize, ögrencilerimize ve tüm ülkemize hayirli olmasi’ temennisinde bulundu.

Okula uyum egitimleri, 2023-2024 egitim ve ögretim yilinda okul öncesi egitim ve ilkokul 1 ve lise 9’uncu sinifa baslayacak ögrenciler için 4 Eylül-8 Eylül 2023 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Ortaokula baslayacak ögrenciler ve velilerinin katilacagi rehberlik uygulamalari ise 11 Eylül-15 Eylül 2023 tarihleri arasinda yapilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile