Mugla Il Tanitim Ve Gelistirme Toplantisi Vali Orhan Tavli Baskanliginda Yapildi

Mugla Il Tanitim Ve Gelistirme Toplantisi Vali Orhan Tavli Baskanliginda Yapildi

Mugla Il Tanitim ve Gelistirme Toplantisi Vali Orhan Tavli Baskanliginda Yapildi

Kültür ve Turizm Bakanligi Tanitma Genel Müdürlügü ve Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi (TGA) is birliginde yürütülen “Il Tanitim ve Gelistirme Programi” içinde düzenlenen Mugla Il Tanitim ve Gelistirme Kurulu Toplantisi Mugla Valisi Orhan Tavli Baskanliginda yapildi.

Mugla’da son 2 yilda saglik turizmi konusunda yapilan çalismalar, hazirliklar ve mevcut durum ile yapilan çalismalar içinde ortaya çikan Mugla Saglik Turizmi Tek Durak Hizmet Kümeleme Projesi ve projenin tanitilmasi konularinda Mugla Valiligi Avrupa Birligi Dis Iliskiler Bürosu Proje Koordinatörü Dr. Ahmet Esen ve Proje Yöneticisi Dr. Çigdem Demirci tarafindan sunum yapildi.

Mugla’nin 2022 tanitim performansinin ve sosyal medyadan radyo televizyon gazete, dergi içerikleri ve billboardlara kadar çesitli mecralarda yapilan tanitimlarin degerlendirildigi toplantida yurt içi ve yurt disi fuarlarla ilgili gelismeler detayli bir sekilde görüsüldü.

Kültür ve Turizm Bakanligi Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi Ürün Pazarlama Direktörü Ceylan Sensoy tarafindan 2022 yili faaliyetleri hakkinda kurul üyelerine sunum yapildi

39 ülkede 165 isbirligi yapildigini belirten Sensoy, Go Türkiye platformundan yapilan çalismalari detaylica anlatti. Kültür, Gastronomi, Spor, Deniz, Kum, Günes faktörlerinin yaninda Zengin deneyim çesidine sahip, herkesin seyahat etmek isteyecegi, essiz unsurlari olan, mutluluk vaad eden Turk Aegean markasinin olusturuldugunu Mugla tanitiminin yapildigi reklam filminin dijital mecralarda 200’den fazla ülkede 589 milyon gösterim 220 Milyon izlenme aldigini Tv kanallarinda ise 23 bin kez gösterildigini ifade etti.

Mugla’nin global dergi iletisimi için 17 ülkede 41 farkli mecrada 68 yayin yapildigini belirten Sensoy, proaktif tanitim modeli ile çok sayida insana ulasarak Mugla’nin tarihi kültürel ve dogal güzelliklerinin aktarildigini söyledi.



Mugla Turizminin gelistirilmesine yönelik rota çalismalarindan da bahseden Sensoy, Likya Yolu, Zeytin Agaci Yolu, Karya Yolu ve Türk Egesi (TürkEagean) yolu rotalari için online platform ve brosür çalismalarinin basladigini, rotalarda deneyim zenginlestirilmesi çalismalarinin devam ettigini belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanligi Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi Ürün Pazarlama Direktörü Ceylan Sensoy Mugla’nin Saglik Turizmi çalismalarini ve Mugla Saglik Turizmi Tek Durak Hizmet Merkezi Kümelenme Projesini daha detayli görüsmek için proje ekibini TGA merkez ofisine davet etti.

Vali Orhan Tavli Mugla’daki Saglik Turizmi çalismalari ve Mugla Saglik Turizmi Tek Durak Hizmet Kümeleme Projesi için Valilik AB ve Proje ofisine, Basarili çalismalari nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanligi Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansina ve katilimlari nedeniyle kurul üyelerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile