Muğla'ya Yapılacak TOKİ Konutları

AK Parti Muğla milletvekilleri Özyer ve Öztürk, 700 günde tamamlanması planlanan konutların ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Menteşe ilçesine yapılacak bin 106 konut ihale edildi.

AK Parti Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, gazetecilere konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztürk, girişimleri sonucu Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılacak bin 106 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, 700 günde tamamlanacak konutların inşasına ileriki günlerde başlanacağını söyledi.

Öztürk, 'Emirbeyazıt Mahallesi'nde yapılacak konut projesinde 3 cami ve 32 ticaret merkezi de bulunuyor. Altyapı ve çevre düzenlemeleri de yapılacak. Zemin ve 4 kat, zemin ve 5 kat olmak üzere iki şekilde inşa edilecek binalar, 28'i bir oda bir salon, 770'i 2 oda bir salon, 308'i de 3 oda bir solan olarak planlandı.' diye konuştu.

Özyer de yatırım planlamasındaki işlerin tek tek hizmete dönüştürülmeye başladığını belirterek, şunları kaydetti:

'Yapımı devam eden yatırımların tamamlanarak hizmete açılmasıyla Muğla daha da gelişecek. Üretime, istihdama, eğitim ve sağlık alanına önemli katkılar sağlayacak. Hemşehrilerimizle el ele vererek Muğlamıza ve ülkemize hizmet amacıyla çalışıyoruz. Menteşe ilçemize yapılacak bin 106 TOKİ konutunun hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile