Muharrem Ince Açiklamasi 'Altili Masanin Kafasi Karisik, 6 Günde Dagilirlar'

Muharrem Ince Açiklamasi 'Altili Masanin Kafasi Karisik, 6 Günde Dagilirlar'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, “Altili masanin kafasi karisik. Birisi Türklügü kaldiriyor, birisi tarikatlarin önünü açiyor. Bunlarla bu is olmaz, 6 günde dagilirlar. Benim bir teklifim var, altili masaya önerim su; bence bir an önce adaylar ortaya çikmalidir” dedi.

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Düzce ziyaretlerinin ardindan Bolu’da da esnaf ziyareti yapti. Izzet Baysal Caddesi boyunca esnaflara ‘hayirli isler’ dileklerinde bulunan Ince, sonrasinda vatandaslarla sohbet etti. Seçim tarihinin belli olmasinin ardindan Ince, Bolu’dan Cumhurbaskani adaylarina seslendi.

“Bir an önce adaylar ortaya çikmalidir”

Cumhurbaskani adaylarinin bir an önce ortaya çikmalari gerektigini vurgulayan Muharrem Ince, “Seçim tarihi belli oldu,14 Mayis. Siyasi partilerin gösterecegi adaylar olacak. Yüz bin imzayla aday olmak isteyenler olacak. Benim bir teklifim var, bir an önce altili masaya önerim su; geçen dönem beni 51 gün kala aday yaptilar 13 tane vilayete gidemedim, yetismedi, zaman yetmedi. Büyük ilçelerin hiçbirine gidemedim. Bence bir an önce adaylar ortaya çikmalidir. Seçime 115 gün civarinda zaman var” dedi.



“Hepsine hodri meydan diyorum”

Seçimlerde sadece milletin vicdanina güvenmek istediklerini belirten Ince, “Bir teklifim daha var; cumhurbaskani adayi olmak isteyenler televizyonlarda milletin önünde tartissinlar. Ekonomiyi konussunlar, siginmacilari konussunlar, tarimi konussunlar, dis politikayi konussunlar, egitimi konussunlar. Ben bütün cumhurbaskani adaylarina buradan, Bolu’dan açik çagrida bulunuyorum. Istediginiz televizyon kanalinda, istediginiz saatte Memleket Partisi’nin genel baskani olarak ben hazirim. Millet karar versin. Yani, medyanin bir kismini iktidar almis, bir kismini muhalefet almis, bize hiç yer yok. Medyada yer yok. Hazine parasi da yok. Hazineden milyonlari alacaklar simdi. Belediyeler var. Biz sadece milletimizin vicdanina güvenmek istiyoruz. Bütün cumhurbaskani adaylarini televizyonlarda tartismaya davet ediyorum. Bunda kaçacak bir sey yok. Gençlerin umutlarini nasil yetecegiz? Esnafin yüzünü nasil güldürecegiz? Tarimi yeniden nasil ayaga kaldiracagiz? Bu siginmacilari nasil gönderecegiz? Herkes, bütün cumhurbaskani adaylari konussun, millet de dinlesin kararini versin. Hepsine hodri meydan diyorum” diye konustu.



“Altili masanin kafasi karisik, 6 günde dagilirlar”

Altili masanin kafasinin karisik oldugunu ifade eden Ince, “Birisi Türklügü kaldiriyor, birisi tarikatlarin önünü açiyor. Bunlarla bu is olmaz birisi Istanbul Sözlesmesini kabul ediyor, öbürü etmiyor. Biri Libya Tezkeresine evet diyor, öbürü hayir diyor. Bunlar 6 günde dagilirlar. Onun için biz ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket diyoruz. Memleket Partisi olarak sadece gönüllülerin gücüyle, hazine parasi olmadan, belediye parasi olmadan, müteahhit parasi olmadan, sokak sokak Türkiye’yi dolasiyoruz, takdir milletimizindir. Tekrar söylüyorum, bütün cumhurbaskani adaylarini televizyonlarda tartismaya, eski günlerdeki gibi, Demirel il Ecevit tartisiyordu. Bizde dinliyorduk. Mesut Yilmaz ile Tansu Çiller tartisiyordu, bizde dinliyorduk. Kararimizi ona göre veriyorduk. Televizyonlarda tartismaya davet ediyorum hepsini” seklinde konustu.



“Kemal Kiliçdaroglu beni etkileyemiyor”

Ince’nin açiklamalarinin ardindan konusan Serafettin Yücer isimli bir vatandas ise, “Muharrem Ince’nin açiklamalari çok etkileyici. Kisa konusmasi beni çok etkiliyor. Kemal Kiliçdaroglu beni etkileyemiyor. Ben 63 yasinda bir emekliyim, su adamin surada 3 dakika konusmasi beni etkiledi” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile