Muharrem Ince, 'Bak Izmir'i Kaybeden CHP Genel Baskani Olursun Dikkat Et'

Muharrem Ince, 'Bak Izmir'i Kaybeden CHP Genel Baskani Olursun Dikkat Et'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, CHP Genel Baskani Özgür Özel’e seslenerek, “Bak Izmir’i kaybeden CHP Genel Baskani olursun, dikkat et” dedi.

Ince, partisinin Yalova’daki seçim çalismalari çerçevesinde yürüyüs gerçeklestirdi. Parti Il Binasi’ndan baslayan yürüyüs Cumhuriyet Meydani’nda sona erdi. Muharrem Ince, yürüyüs sonrasinda gazetecilerin sorularini yanitladi. CHP Genel Baskani Özgür Özel’in 2018 yili cumhurbaskanligi seçimleri gecesi nerede olduguna yönelik sorusu hatirlatilan Ince, “Artik bu soru tas devri sorusu oldu. Cilali tas devrinin sorusu ama yine de cevap vereyim. Özgür Özel o zamanlar çirakti. Bu bana ait bir söz degil. Engin Altay’a ait bir söz. Engin Altay grup baskanvekiliydi. Özgür Özel için, ‘Benim çiragimdi’ dedi.

O zaman birincisi, ustasina sorsun nerede oldugumu. Ben ustasiyla beraberdim. Swissotel’deydim. CHP’nin Grup Baskanvekili Engin Altay ile birlikteydim. Yanimizda 50 kisi vardi. Çiraklar o günleri hatirlamiyorsa ustasina bunu sorabilir” diye konustu.



“Istanbul Belediyesi’nde DEM Partisi’ne grup kurdurmakla mesgulsünüz”

Sözlerinin devaminda CHP liderine elestiriler yöneten Ince, söyle konustu:,

“Ben ona sunu söyleyeyim. O zamanlardan ‘DEM’lenecegin belliydi Özgür Özel. Senin o zaman ben seçimi kaybettigim, HDP’nin baraji astigini görünce ayaklarin tavana vurarak sevinç çigliklari attigini cümle alem biliyor. Onun için daha fazla konusmak istemiyorum. Yani Istanbul Belediyesi’nde DEM Partisi’ne grup kurdurmakla mesgulsünüz. Bak Özgür Özel, birak o günleri, geçmisi fazla karistirma, CHP’nin sisteminin çöktügünü hepimiz biliyoruz. Bana bilgi veremediklerini, sistemle, sonuçlarla ilgili bana bilgi veremedikleri için, ikinci tura kaldik mi, kalamadik mi bilmedigim için ortaliga çikamadigimi, Sayin Engin Altay ile bunu defalarca konustugumuzu, kendisinin de açiklamalarinin bulundugunu biliyorsun. Bak Izmir’i kaybeden CHP Genel Baskani olursun dikkat et. Ben seni bu kadar uyarayim.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile