Muharrem Ince Bayram Namazini Köyünde Kildi

Muharrem Ince Bayram Namazini Köyünde Kildi

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Ramazan Bayrami namazini memleketi Yalova’daki Elmalik Köyü Camii’nde kildi.

Ince, Ramazan Bayrami nedeniyle geldigi memleketi Yalova’da bayram namazini kilmak için Elmalik Köyü Camii’ne gitti. Camide namazini kilan Ince, ardindan cami avlusundaki siraya girerek tüm köylüleriyle bayramlasti. Ince, burada yaptigi açiklamada, “Gelenekleri bozmadim. Bir tek askerdeyken bozdum. Bir tek askerde bayram namazinda burada olamadim. Oglum da bozmuyor. Babam da, dedem de bozmamisti, oglum da bozmuyor. Ramazan ve Kurban Bayrami bizim için tatil degildir. Ramazan ve Kurban Bayrami’nin dini vecibeleri oldugu gibi geleneksel degerleri de vardir. Ben onu korumaya hep devam ettim. Hangi makamda, ister tepede, ister asagida, ister dipte fark etmez bunu hep koruyacagim Allah ömür verdigi sürece. Bütün Müslümanlarin bayramini kutluyorum ve bütün insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konustu.

Ince, ardindan köy mezarligina giderek önce babasi Serif Ince’nin mezarini ziyaret eti. Ince, sonrasinda akrabalarinin mezarlari baslarinda da dua okudu. Ince, mezarligin ardindan annesi Zekiye Ince’nin evine giderek bayramlasti ve aile üyelerinin bayramini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile