Muharrem Ince Bayram Namazini Köyünde Kildi

Muharrem Ince Bayram Namazini Köyünde Kildi

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Kurban Bayrami namazini memleketi Yalova’daki Elmalik Köyü Camii’nde kildi.

Ince, Kurban Bayrami nedeniyle geldigi memleketi Yalova’da bayram namazini kilmak için Elmalik Köyü Camii’ne gitti. Camide namazini kilan Ince, ardindan cami avlusundaki siraya girerek tüm köylüleriyle bayramlasti. Ince, burada yaptigi açiklamada, "Ramazan ve Kurban Bayramlarini ben hiçbir zaman tatil olarak görmedim. Tatil olarak görenlere bir sey söylemek istemiyorum. Kimse yanlis anlamasin. Bir koronada, bir de askerde burada olamadim. Onun haricinde her Ramazan ve Kurban Bayrami’nda mutlaka burada oldum, kahvaltiyi babamin evinde yaptim. Oglumda bu gelenegi sürdürüyor. Bu geleneklerden kopmamak gerektigini düsünüyorum. Böyle yasamak beni mutlu ediyor ama denize girmek isteyenlere de bir sözüm yok. Bütün Müslümanlarin Kurban Bayrami’ni kutluyorum. Insallah bu bayram dünyaya baris, huzur getirsin. Geçim sikintisi altinda çocuguna harçlik veremeyen babalara selamlarimi saygilarimi gönderiyorum. Hastalara sifalar diliyorum. Huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi Allah’tan niyaz ediyorum" diye konustu.

Ince, ardindan köy mezarligina giderek önce babasi Serif Ince’nin mezarini ziyaret eti. Ince, sonrasinda akrabalarinin mezarlari baslarinda da dua okudu. Ince, mezarligin ardindan annesi Zekiye Ince’nin evine giderek bayramlasti ve aile üyelerinin bayramini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile