Muhtar Adayindan Bir Garip Propaganda Yöntemi

Muhtar Adayindan Bir Garip Propaganda Yöntemi

Afyonkarahisar Valiligi Il Özel Idaresinde çalisan ve yerel seçimlerde muhtar adayi olacagini açiklayan bir isçinin, özel idarenin yaptigi yol ve altyapi hizmetlerini kendi yapiyormus gibi göstererek sosyal medyadan seçim propagandasi yapmasi tepkilere neden oldu.

Il Özel Idaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlügünde çalisan Mustafa Akyildiz isimli personel, yaklasan yerel seçimlerde Dörtyol Mahallesi muhtar adayi olacagini açikladi.

Akyildiz adayligini açikladiktan sonra propagandaya baslarken, ilginç bir icraata imza atarak Il Özel Idaresinin köy ve kirsal bölgelerde yaptigi hizmetleri kendi yaptiriyormus gibi paylasti. Akyildiz’in paylasimini ‘Dörtyol Saraydüzü mevkii mahalle sakinlerimizin talepleri üzerine yollarimizi yapiyoruz, Özel Idare çalisma arkadaslarima tesekkür ederim’ basligi ile yapmasi birçok sosyal medya kullanicisi tarafindan tepkiyle karsilandi.

Konuyla ilgili bilgisine basvurulan Il Özel Idaresi Genel Sekreter Osman Ziya Bilim ise, Akyildiz’in paylasimlarinin dogru olmadigini ifade ederek, “Muhtar dahi olsa kurumun adini kullanarak böyle bir sey yapamaz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile