Muhtar Seçilirse 5 Yillik Maasini Ihtiyaç Sahibi Vatandaslar Için Bagislayacak

Muhtar Seçilirse 5 Yillik Maasini Ihtiyaç Sahibi Vatandaslar Için Bagislayacak

Çankiri’da yasadigi mahalle için muhtar adayi olan esnaf, mahalle muhtarlarinin herhangi bir is yükü olmadigi için devletten aldiklari ücreti hak etmedigini belirterek, kazanmasi durumunda 5 yillik maasini ihtiyaç sahibi aileler ve ögrencilere bagislayacagini söyledi.

Çankiri’da yasayan 49 yasindaki Ahmet Tanisman, yasadigi Aksu Mahallesi için muhtar adayi oldu. Uzun yillardir Çankiri’da esnaflik yapan Tanisman, seçimi kazanmasi durumunda 5 yil boyunca alacagi maaslarin tamamini yardima muhtaç bireylere ve ögrencilere burs olarak bagislayacagini vaat etti. Mahalle muhtarlarinin aldiklari parayi hak etmedigini düsündügü için bagislamaya karar verdigini ifade eden Tanisman, Türkiye genelindeki muhtarlara da bu konuda hassasiyet göstermesi için tavsiyede bulundu.

“5 yil boyunca alacagim ücreti dagitmak istiyorum”

Vatandaslardan vaadi için güzel dönüsler aldigini ifade eden Ahmet Tanisman, “Mahallemdeki garibanlar, maddi durumu zayif olanlar ve ögrencilere burs olarak 5 yil boyunca alacagim ücreti dagitmak istiyorum. Allah nasip ederde muhtar olursam, sadece Aksu Mahallesi degil tüm Türkiye’de ki muhtarlara bu fikir tavsiyemdir. Eger muhtar olursam sadece Aksu Mahallesi degil, tüm Çankiri halki bunu görecektir. Mahalle muhtarinin herhangi bir yaptigi is olmadigi ve bu parayi hak etmedigimiz için ve devletimizin de bize sunmus oldugu parayi ben de halkimiza sunmak istiyorum. Vatandaslardan da çok güzel tepkiler aliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile