Muhtardan Mahallesindeki Basarili Ögrencilere Ödül

Muhtardan Mahallesindeki Basarili Ögrencilere Ödül

Konya’nin Beysehir ilçesinde mahalle muhtari, mahallesinde yasayan ve Fen Lisesi’ni kazanma basarisini gösteren ögrencileri bir aylik muhtar maasiyla aldigi hediyelerle ödüllendirdi.

Kent merkezinde TOKI konutlarinin yer aldigi Avsar Mahallesinin Muhtari Yasin Sünbül, bir aylik muhtar maasiyla satin aldigi çesitli hediyelerle mahallesindeki TOKI Ortaokulu’nda ögrenim görürken Fen Lisesini kazanan 8 ögrenciyi birden sevindirdi. Okulda 40 ögrencinin LGS’ye girdigini ve 8 ögrencinin ise Fen Liselerini kazandigini vurgulayan Muhtar Sünbül, ortaokulunun bu basarisiyla Beysehir’de devlet okullari içerisinde birinci oldugunu hatirlatarak, "Fen liselerini kazanan her ögrencimize 1’er powerbank, kulaklik ve parfüm seti hediye ettim. Yollari açik olsun, basarilari daim olsun. Insallah, geriden gelen ögrencilerimize de bu basarilariyla örnek olsunlar istiyorum. Türkiye’nin gelecegini insa edecek olan yarinlarimizin mimari gururumuz olan gençlerimizi mahalle muhtari olarak karinca kaderince ödüllendirmek istedim. Bu anlamda, TOKI Ortaokulumuzun degerli idarecilerine, ögretmenlerine ve tüm egitim kadrosuna ve ayrica velilerine bu basaridaki katki ve desteklerinden ötürü de tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum" dedi.

TOKI Ortaokulu Müdürü Mehmet Telli, basarili ögrencilere hediyelerini verirken Avsar Mahallesi Muhtari Yasin Sünbül’e bu örnek davranisindan dolayi tesekkür edere, “Okulumuzdan bu yil Fen Lisesini kazanan ögrencilerimize mahalle muhtarimiz Yasin Sünbül’ün katkilari ile ödüllerini takdim ettik. Egitime verdigi destek ve katkidan dolayi muhtarimiza tesekkür ediyoruz. Ayrica yüzde 20’lik Fen liselerini kazandirma basarisi ile Beysehir’in en iyisi olan okulumuzun tüm paydaslarina da tekrar tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile