Muhtarlar '1915 Çanakkale Köprüsü'nü Gezdi

Çanakkale'nin merkez, Lapseki, Ayvacik ve Eceabat ilçelerinde muhtarlar, Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasinda devam eden "1915 Çanakkale Köprüsü" insaatini gezerek çalismalar hakkinda bilgi aldi.

AK Parti il Baskani Naim Makas, Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz ve Lapseki AK Parti Ilçe Baskani Namik Ergin’in de katildigi ziyarette muhtarlara yapilan çalismalar hakkinda bilgi verildi.

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, ziyaret sonrasi gazetecilere yaptigi açimlamada, temelleri 18 Mart 2017'de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan atilan köprünün bitme asamasina geldigini söyledi.

Montaj için son 16 tabliyenin kaldigini ifade eden Yilmaz. "Bunlarda birlestiginde Avrupa’yla Asya yani Gelibolu ile Lapseki birlesmis olacak. Köprü bölgenin en büyük ihtiyaçlarindan bir tanesiydi. Burada emegi geçen basta Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere herkese çok tesekkür ediyoruz. Bölgeyi çok rahatlayacak. Türkiye’nin mega projelerinden bir tanesi Lapseki’de olmasi bizleri çok mutlu ediyor çünkü vatandaslarimiz feribotlarla karsiya geçmek istediklerimde zaman zaman saatlerce bekledikleri oluyordu. Köprü bittiginde ise sadece 5 dakikada karsiya geçebilecekler. Cumhurbaskanimiz tarafindan 18 Mart 2022 tarihinde insallah köprümüzün açilisi yapilacak." dedi. ???????

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile