Muhtarlar Derneği Başkanı Altınışık'tan Hayırsever Vatandaşlara Çağrı

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, kurban Bayramı dolayısıyla fakir ve dar gelirli ailelere yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşların, mahalle muhtarları ile diyalog halinde olmalarını istedi

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, kurban Bayramı dolayısıyla fakir ve dar gelirli ailelere yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşların, mahalle muhtarları ile diyalog halinde olmalarını istedi.
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda fakir ve dar gelirli ailelerin unutulmamasını istedi. Hayırsever vatandaşların Kurban Bayramı için, mahalle muhtarları vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabileceklerini belirten Altınışık, "İlimizde maddi durumu yeterli olan ve bu şekilde dini vecibelerini yerine getirmek için kurban kesebilen vatandaşlar olduğu gibi, maddi durumu yeterli olmadığı için kurban kesemeyecek durumda olan bir çok ailemizde mevcut. Özellikle bu yıl hayvan fiyatlarını geçtiğimiz yıllara göre yüzde 30 civarında artması ile birlikte kurban kesemeyecek vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Bu nedenle hayırsever vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Kurban Bayramı'nda hayırsever vatandaşlarımızın fakir ve dar gelirli ailelerimize unutmamasını istiyoruz. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız bu konuda mahalle muhtarlarımız ile irtibata geçerek onlardan yardım alabilirler. Muhtarlarımız gerek bayram öncesinde gerekse de bayram süresince kendilerine ulaştırılacak olan yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceklerdir" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile