Muhtarlar Derneği'nden Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği

Muhtarlar Derneği'nden Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği

Çorlu Muhtarlar Derneği tarafından Çorlu Huzurevi Sakinlerine yönelik iftar yemeği tertiplendi.

Huzurevi bahçesinde ki yemeğe huzurevi sakinleri de muhtarlar da tam kadro olarak katıldılar. Sosyal Sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken ve bir birinden başarılı uygulamaları hayata geçiren Çorlu Muhtarlar Derneği bu kez de Çorlu Huzurevi sakinlerini iftar yemeğinde buluşturdu. Huzurevi sakinleri için Çorlu Huzurevi bahçesinde bir iftar yemeği tertipleyen Çorlu Muhtarlar Derneği yönetici ve üyeleri iftar yemeği öncesinde geldikleri huzurevinde yaşlılarla bol bol sohbet ettiler. Huzurevinde kalan yaşlıların masalarına konuk olan muhtarlar huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Yaşlılarla yakından ilgilenen muhtarlar, yenilen iftar yemeğinin ardından da Çorlu Huzurevi sakinleri ile sohbet ettiler.

Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Karamehmet Köyü Muhtarı Ahmet Çete dernek olarak düzenledikleri organizasyona katılan mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür ettiğini belirterek: “Dernek yönetimimiz iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile bir araya gelme kararı alınca hayata geçirmek istedik. Huzurevi yönetimi ile irtibata geçerek bu programı tertipledik. Hem dernek yöneticilerimize hem de huzurevi yöneticilere teşekkür ediyorum. Çocuklarımız nasıl ki yarınımız teminatıysa bizler için önemliyse yaşlılarımız da bizler için önemli. Çünkü milli kültürümüzü, değerlerimizi yarınlara taşımamızı yaşlılarımız sağlıyorlar. Bizlere örnek oluyorlar, yol gösteriyorlar. Bizler büyüklerimizin hayat tecrübeleri ve birikimlerinden faydalanmalıyız. Elimizden geldiğince Çorlu Huzurevi sakinleri ile bir araya gelmeye, yaşlılarımızın ihtiyacı olan ilgiyi onlara göstermeye ve bu ilgi ihtiyacını bir nebze de olsa azaltmaya çalışıyor. Allah yaşlılarımızı, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ise Çorlu Huzurevinde kalan yaşlıların sadece ilgi istediklerini belirterek: “Yaşlılarımıza gösterilen ilgi hem onları hem de bizleri mutlu ediyor” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile