Muhtarlar Highway’de Buluştu

Muhtarlar Highway’de Buluştu

Bolu Köylerimizi Kalkındırma ve Yaşatma Derneği (KÖYÜM-DER) 4. Büyük etkinliğini Highway Outlet AVM’de gerçekleştirdi.

Bolu protokolünün, muhtarların ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı iftar yemeğinde dernek hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Bolu KÖYÜM-DER kuruluşu kısa bir süre öncesine dayanmasına rağmen yaptığı etkinliklere bir yenisi aha ekledi. Dernek tarafından Son yapılan etkinlikte Highway Outlet AVM’de bulunan Bolu Mengen Sofrası’nda iftar yemeği verdi. Bolu KÖYÜM-DER tarafından verilen iftar yemeğine Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Müftüsü Mehmet Şahin, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Dernek Başkanı Kadir Sanlı, muhtarlar ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde ilk olarak dernek Genel Sekreteri Çetin Ertuğrul tarafından katılımcılara dernek hakkında bilgiler verildi.

Derneğin amaçları, etkinlikleri ve yürütecekleri çalışmaları aktaran Ertuğrul, “Sizlerin de desteği ile birçok başarılı projeye imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Bolu KÖYÜM-DER Başkanı Kadir Sanlı ise yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, derneğin muhtarların desteği ve yapacakları projeler ile etkin bir örgüt olacağına dikkat çekti. Bolu Milletvekili Tanju Özcan da konuşmasında örgütlü çalışmanın önemine değindi ve dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Son konuşmayı yapan Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu ise derneğin çalışmalarında başarılar diledi ve ellerinden gelen yardımı yapacaklarını dile getirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile