Muhtarlar Şahinbey Belediyesi’nin Hizmetlerini Yerinde Gördü

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde görmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlenen gezi turuna katılan Şahinbeyli 80 mahalle muhtarı, hizmetleri yerinde gördü.

Geziye, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Şube Başkanı Ökkeş Titiz ile muhtarlar katıldı.

İlk olarak sokak sağlıklaştırma ve Şıh Camii meydan çalışmasını gezen muhtarlar, sırasıyla; Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, Akkent Spor Köyü'nü, kentsel dönüşüm alanlarını, Hoşgör Meydanı ve yol genişletme çalışmasını, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisini, Deniz ve Güneş semt pazarlarını, hanımlar yüzme havuzunu, spor ve kültür merkezini, Güneykent kompleksi ve piknik alanını gezdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun da eşlik ettiği gezi turu, Karataş Kültür Merkezi'nde Son buldu.

Son üç yılda yapılan hizmet ve yatırımlarla Şahinbey çehresinin değiştiğini ifade eden Ökkeş Titiz, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu; yol, kaldırım, asfalt ve park gibi klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkarak, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapmıştır. Yaptığı hizmetlerle Şahinbey’in çehresini değiştiren Başkanımız, bu hizmetlerle bizlerin ve vatandaşların takdirini kazanmıştır. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile