Muhtarlardan Fadiloglu'na Hizmet Tesekkürü

Muhtarlardan Fadiloglu'na Hizmet Tesekkürü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatli ile Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, kirsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelerine yapilan hizmetlerden dolayi memnun olduklarini dile getiren mahalle muhtarlari ve vatandaslar, Baskan Ridvan Fadiloglu’na yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ettiler.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatli, kirsal mahallelerde yasayan vatandaslarin sorunlarini yerinde dinledi. Ögümsögüt, Zülfikar, Dimiskili, Sofalici, Karadede, Isikli, Üçgöze, Agaçliboyno, Yiginli, Karpuzkaya ve Serintepe mahallelerindeki vatandaslarla bir araya gelen Fadiloglu ve Bozatli’ya AK Parti Sehitkamil ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, AK Parti Sehitkamil ilçe Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç, AK Parti Gaziantep il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Sehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeleri eslik etti.

Gittikleri her mahallede vatandaslarin yogun sevgi gösterisiyle karsilasan Milletvekili Bozatli ve Baskan Fadiloglu, mahalle sakinlerinin istek ve sikintilarini dinledi. Milletvekili Bozatli ve Fadiloglu, mahalle muhtarlari ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunlarin giderilmesi adina ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.



“Bizlere vermis oldugunuz desteklerden dolayi tesekkür ediyorum”

Vatandaslara hitaben konusan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatli, “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizleri misafir ettiginiz için sizlere tesekkür ediyorum. Bugün, milletvekili olarak Sehitkamil Belediye Baskanimiz, AK Parti Sehitkamil ilçe Baskanimiz, AK Parti il ve ilçe teskilat üyelerimiz ile birlikte mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Allah hepinizden razi olsun, sizlerin destegiyle bu dönem Milletvekili olarak seçildik. 14 Mayis’ta ve 28 Mayis yapilan genel seçimlerde hem Sayin Cumhurbaskanimiza hem de bizlere destek oldunuz. Ben simdiye kadar bizlere vermis oldugunuz desteklerden dolayi hepinize yürekten tesekkür ediyorum. Amacimiz, burada çok konusmaktan ziyade sizleri dinlemek, varsa mahallemizin sikintilari yerinde çözmek” seklinde konustu.



“Baskanimiza, mahallemize yaptigi her türlü hizmetten dolayi tesekkür ediyorum”

Mahallelerine gerçeklestirilen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Karadede Mahalle Muhtari Dogan Sahin, “Bugün Milletvekilimiz, Baskanimiz, Ilçe Baskanimiz mahallemizi ziyaret etti. Bizlerin ve mahalle sakinlerimizin sikintilarini, istek ve taleplerimizi dinlediler. Sikintilarimizin giderilmesi adina ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler. Sag olsun Sehitkamil Belediyemiz tarafindan mahallemize her türlü hizmet geliyor. Kilitli parke tasi çalismalari olsun, arazi yollari açma ve kumlama çalismalari olsun, diger hizmetler olsun, mahallemize hizmet yapiliyor. Mahallemizde bütün sokaklarimizda, ara sokaklarimizda kilitli parke tasi çalismalari yapildi. Birkaç eksik bölgemiz kaldi, onlarda en kisa sürede yapilirsa çok memnun kalacagiz. Bunun disinda ufak tefek sikintilarimiz var, onlari da Milletvekilimize ve Baskanimiza dile getirdik. Insallah o sikintilarimiz da en kisa sürede giderilecek. Ben, mahallem adina bugün mahallemizi ziyaret eden Milletvekilimize, Belediye Baskanimiza ve AK Parti ilçe Baskanimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile