Muhtarlardan Hizmet Tesekkürü

Muhtarlardan Hizmet Tesekkürü

Kale Ilçesi Izollu Muhtarlar Dernegi Baskani Emir Gülçek ve Yönetim Kurulu Üyelerinden olusan bir heyet Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’i ziyaret ederek, Kale Ilçesine yapilan hizmet ve yatirimlardan dolayi tesekkür ettiler.

Kale Ilçesinde pek fazla sorunlarinin kalmadigini belirten Kale Ilçesi Izollu Muhtarlar Dernek Baskani Emir Gülçek, “Gününüzü bizlere ayirdiginiz için çok tesekkür ediyorum. Geldiginiz günden beri takdire sayan güzel islere imza attiniz. Allah sizden razi olsun. Kale ilçemizde pek fazla bir sikintimiz kalmadi. MASKI Genel Müdürümüze, Daire Baskanlarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kale Ilçesinin Malatya’nin güzide ilçelerinden biri oldugunu belirten Baskan Gürkan ise konusmasinda, “Kale Ilçemiz Elazig-Malatya yolu üzerinde güzel bir ilçemiz. 24 Ocak 2020 depreminde fazla etkilenen ilçelerimizden bir tanesi. Devletimizin bütün kurumlari ve yerel yönetimler olarak bizlerde Kale’de yogun bir çalisma içerisine girdik. Bugün Kale’de asfaltsiz hiçbir yerlesim yeri kalmamistir. Diger taraftan yeni bir Kale insa edildi. Altyapi noktasinda arkadaslarimiz su ve kanalizasyon noktasinda gerekli çalismalari yapiyorlar. Diger taraftan da önemli toplumsal ve ekolojik denge, küresel isinma, iklim degisikligi ile kuraklik gibi hadiseleri olumsuz yönde etkileyen akarsulara atik sularin karismamasi noktasinda bizim bir kararliligimiz vardi. Akarsulara atik sular karismayacak. Bu anlamda da bütün ilçelerimize aritma tesisi kurulmasi için gerekli çalismalari baslattik. Kale ilçemizde de aritma tesisi insa çalismasi baslatildi, insallah en kisa sürede çalismalarimizi tamamlayacagiz. TOKI Kale Ilçemizde gerekli çalismalarini yapti, insanlarimiz yeni konutlarina tasindi. Kirsal kesimlerde ise bulundugu alana uygun konutlarin yapilmis olmasi ve bu konutlarin Malatya’ya has olarak yapilmasi da ayrica sevindirici bir durumdur. Muhtarlarimizin bu hassasiyetleri ve tesekkür ziyaretlerinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum. Bizlerde bu sehrin sizlerle birlikte seçilmisleri olarak sehrimiz için gece gündüz demeden çalismakla mükellefiz. Muhtarlarimizin seçimi çok objektif bir seçimdir. Kendi sahislariyla bulunduklari mahallede halkin en güvendigi kisi olarak seçiliyorlar. Bizimde sahaya gittigimiz zaman birinci derecede önceligimiz ve muhatabimiz muhtarlarimizdir. Muhtarlarimizi bulunduklari yerlerde onure etmek bize düser. Çünkü onlar onure edilirse o toplum onure edilmis olur. Muhtarlarimiz onure edilirse toplumdaki güven telkin edilmis olur. Toplumdaki huzur ve asayise de katki saglamis oluruz. Onun için Daire Baskanlarimiza, Sube Müdürü arkadaslarimiza da altini çizerek sunu ifade ediyorum, gitmis oldugunuz mahallelerde muhakkak mahalle muhtarlarinin görüslerini alin. Muhtarlarimiz bölgelerinin parametrelerini, dengelerini detaylarini bilirler. Onun için muhtarlarimizin fikir ve görüsleri bizim için önemlidir, anlamlidir. Muhtarlarimizin fikir ve görüsleri yol haritamizin olusmasinda, yön pusulamizin olusmasinda önemli bir katki saglayacaktir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile