Münevver Özdemir'den Unutulmaz Müzik Ziyafeti

Münevver Özdemir'den Unutulmaz Müzik Ziyafeti

Inegöl Belediyesi, Subat ayi kültür sanat etkinlikleri kapsaminda Türk Halk Müzigi Korosu ve Türk Halk Müziginin basarili yorumcularindan TRT Ses Sanatçisi Münevver Özdemir’i ilçe halkiyla bulusturdu.

Sehri gelecege tasiyacak projeler ve rutin hizmetlerin yani sira kültür sanat anlaminda da dolu dolu programlarla ilçe halkini bulusturan Inegöl Belediyesi, Subat ayi kültür sanat etkinliklerini sürdürüyor. Tiyatrolar, seminerler, sergiler ve konserlerle süslenen Inegöl’ün sanat dolu geceleri kapsaminda Cuma aksami Türk Halk Müzigi konseri düzenlendi.

Iki bölümden olusan konserde Inegöl Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu ve Türk Halk Müziginin basarili yorumcularindan TRT Ses Sanatçisi Münevver Özdemir seslendirdikleri eserlerle unutulmaz bir gece yasatti.

THM Korosu tam not aldi

Konser, Sef Yücel Düzel yönetimindeki Inegöl Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu konseri ile basladi.

Koro ve solo eserlerle salonu dolduran vatandaslari diyar diyar gezdiren türküler, dinleyenlerin kulaklarinin pasini sildi. Basarili performansiyla Inegöl Belediyesi THM Korosu büyük begeni topladi.

Münevver Özdemir sesiyle mest etti

Konserin ikinci bölümünde ise Türk Halk Müziginin basarili yorumcularindan TRT Ses Sanatçisi Münevver Özdemir sahneye çikti. Inegöllülere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Özdemir, muhtesem sesiyle dinleyenleri adeta mest etti. Program sonunda Belediye Baskan Yardimcisi Fevzi Dülger de sahneye davet edildi. Gecenin anisina sanatçiya hediye takdimi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile