Muradiye'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Muradiye'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamlığı'nca düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında Milli Eğitim Müdürlüğü birincilik kupasını aldı.

Kurumlar arası düzenlenen ve 15 takımın katıldığı turnuvanın final maçı İlçe Emniyet Müdürlüğü İle Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynandı. Turnuvaya İlçe Kaymakamı Metin Esen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, Jandarma Yüzbaşı Akif Yorulmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak, öğretmenler-polisler ve kurum personelleri katıldı. Çekişmeli geçen karşılaşmada her seti az bir farkla alan milli eğitim ekibi maçı 3 - 0 kazanarak kaymakamlık kupasını aldı.
Kaymakam Metin Esen, düzenledikleri voleybol turnuvasının kurumlar arası birlik ve beraberliğin simgesi haline geldiğini belirterek, "Vakit buldukça izlediğim karşılaşmalar heyecanlı ve bir o kadar da çekişmeliydi. Güzel bir turnuva oldu. İş stresi arasında iyi bir motive oldu. Turnuvaya katılan tüm kurumlara ve oyunculara katıldıklarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile