Muratpaşa, 19 Mayıs'ı Gençlik Konseri İle Kutladı

Muratpaşa, 19 Mayıs'ı Gençlik Konseri İle Kutladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Muratpaşa Belediyesi'nce 19 Mayıs kutlama programı içinde düzenlenen 'Gençlik Konseri'nde ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri sahne alarak, izleyicileri coşturdu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Muratpaşa Kent Meydanı'nda düzenlenen konserde; ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Antalyalıların karşısına çıktı. Konser, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili kutlama mesajının okunmasının ardından başladı.

Gençlik Konseri'nde ilk olarak ATSO Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Grubu sahne aldı. Orkestranın çaldığı ve solistler Semih Coşkun, Şevval Cemre Yılmaz ve Kübra Gözel'in seslendiğini eserler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Daha sonra sahne alan Tuna Kadir Akkuş, bağlaması ile Muratpaşa Kent Meydanı'nı dolduran izleyicileri coşturdu. Atakan Erdem, Yağız Duran, Burak Anıtkan ve Özüm Özmen'nin enstrümanları ile eşlik ettiği solistler Ceren Gamze Düşkün, Elif Ebeperi, Gülşah Kömür, Taylan Özgür İnal ve Mert Ozan Barlık'ın seslendirdiği pop ve rock parçalar, Gençlik Konseri'nde eğlencenin ritmini arttırdı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile