Muratpaşa Belediyesi Kurban Kesim Yerlerini Açıkladı

Muratpaşa Belediyesi Kurban Kesim Yerlerini Açıkladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen 7 ayrı noktada 25 kasap ve 40 yardımcı personelle kurban satış ve kesim yerleri ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Kurban Bayramı öncesi Muratpaşa Belediyesi Aşevi'nde gerçekleştirilen toplantıda Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kurban kesim ve satış yerleri ile ilgili bilgi verdi. Kurban Bayramı'na sayılı günlerin kaldığı dönemde Murtapaşa Belediyesi ve Muratpaşa Belediye Vakfı olarak her türlü hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Evcilmen, “Kurban bayramına hazırız. Yaklaşık 25 kasap ve 40 yardımcı personel ile 7 ayrı noktada, kurban kesimleri ile ilgili sıkıntıların büyük ölçüde giderilmesine dönük hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Bayram öncesi her türlü güvenlik önlemlerinin de alındığına değinen Başkan Evcilmen, “Zabıtamız her türlü önlemleri aldı. Buraya gelecek yerli ve yabancı konuklara sağlıklı bir bayram geçirebilmek için her türlü imkanları sağlayacağız. Ekiplerimiz 24 saat boyunca görevlerinin başlarında olacaklar. Dolayısı ile sağlıklı bir Kurban Bayramı geçirmek için Muratpaşa Belediyesi merkez belediye olma özelliğinin de ortaya koyduğu görevi dört dörtlük yerine getirmeye çalışacak” diye konuştu.

Kurban kesimlerinin ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Evcilmen, en büyük kesim noktasının Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazar olduğunu belirtti.

Başkan Evcilmen tamamen mekanik bir sistemle hızlı ve ideal bir kesimin gerçekleştirilebileceğini, pazarın günde 500 küçükbaş hayvan kesebilecek kapasitede olduğunu ifade etti.

Muratpaşa Belediyesi'nin kurban kesim yerleri,Konuksever Mahallesi kapalı pazar yeri, Güzeloba kapalı pazar yeri, Yenigün kapalı pazar yeri, Yeşilbahçe Mahallesi Dedeman kapalı pazar yeri, Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği katlı pazarı, Kızıltoprak Mahallesi kapalı pazar yeri olarak açıklandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile