Muratpasa Belediyesine Üst Üste 9'Uncu Kez Çevre Egitimi Ödülü

Muratpasa Belediyesine Üst Üste 9'Uncu Kez Çevre Egitimi Ödülü

Antalya’da Muratpasa Belediyesi, Türkiye Çevre Egitim Vakfi’nca (TÜRÇEV) verilen ‘En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri’ ödülünü üst üste 9’uncu kez aldi.

TÜRÇEV, her yil ‘Mavi Bayrak Programi’ kapsaminda gerçeklestirilen çevre egitim ve bilgilendirme etkinliklerinin degerlendirmesi sonucu verdigi ‘En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri’ ödüllerinin sahipleri açiklandi. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi, Kültür ve Turizm Bakanligi, Gazi Üniversitesi Egitim Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Baskent Üniversitesi Sürdürülebilir Çevre Uygulama ve Arastirma Merkezi ve Doga Koruma Merkezi temsilcilerinden olusan jüri, Muratpasa Belediyesi’ni üst üste 9’uncu kez ödüle deger gördü.

Ödüller sahiplerine, TÜRÇEV 30. Yil Kutlamasi kapsaminda, 9 Mart’ta Ankara’da gerçeklestirilecek ödül töreninde sunulacak.

Belediye Baskani Ümit Uysal, çevre alaninda gerçeklestirilen çalismalar artik sosyal sorumluluk projesi olmanin ötesinde mesru müdafaa faaliyeti, yasamin savunulmasi haline geldigini söyledi.

Çevreyle ilgili egitim ve bilgilendirme faaliyetlerini bu bilinç ve ciddiyetle gerçeklestirdiklerini ifade eden Baskan Uysal, “Bu ödülü, dogal degerlerimizin korunmasinda yüksek hassasiyete sahip komsularimiz adina aliyoruz” dedi.



Ödül getiren çalismalar

Muratpasa Belediyesi’ne ödül getiren çalismalar arasinda +0,5 Akdeniz’in Gelecegi Çalistayi ve Çevre Etkinlikleri, iklim portalinda ücretsiz olarak yayinlanan çalistay bildiri kitaplari, iklim portali, Falezler Bizim Evimiz Projesi, Kaleiçi Yat Limani deniz dibi temizligi, Falezler kiyi bandi yamaç temizlikleri, Akdeniz Üniversitesi Uluslararasi Ögrenciler Sürdürülebilir Ekoloji Kampi, Bahçede Yasam Var etkinlikleri, Dönüstüren Kadinlar ve Dönüstüren Sahne etkinlikleri, okullarda çevre, geri dönüsüm egitimleri ve geri dönüsüm tesislerine teknik inceleme gezileri yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile