Muratpasa'da Taksi Duraklari Yenileme Çalismalari Devam Ediyor

Muratpasa'da Taksi Duraklari Yenileme Çalismalari Devam Ediyor

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, yenilenen 2 farkli taksi duraklarinin açilisinda, oda is birligiyle soför esnafinin sartlarini iyilestirmeye ve Antalya’ya yakisan taksi duraklari kazandirmaya devam edeceklerini belirtti.

Turizmin baskenti Antalya’da, 131 durak ve 2 bin 350 esnafla kent genelinde çalisan taksilerinin yüzde 70’nin bulundugu Muratpasa’da, belediyenin Antalya Soförler ve Otomobilciler Odasi’yla imzaladigi protokol çerçevesinde taksi duraklarinin yenileme çalismalari devam ediyor.

Kisa sürede 20’ye yakin taksi duraginin yenilendigi ilçede, Baskan Uysal yenilenen taksi duraklarini ziyaret etti. Ziyarette, soför esnafinin çayini içip sohbet eden Baskan Uysal, 2 taksi duraginin da açilisini gerçeklestirdi. Açilista Baskan Uysal’a Oda Baskani Niyazi Özçelik ve Ordu Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Adem Yavuz eslik etti.

Taksi duraginin açilisinda konusan Ordu Oda Baskani Yavuz, misafir olarak bulundugu Antalya’da bir tesadüf sonucu açilista yer aldigini belirterek, “Ordu, büyüksehir ama Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi bir tane taksi duragi yok. Ben böyle bir taksi duragi açilisina tesadüf denk geldim. Oda Baskanim ve esnaf arkadaslarim adina mutlu oldum. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.



Taksi duraklarinin kent estetigi açisindan önemli yapilar olduguna dikkat çeken Baskan Uysal, “Bu çalismayla, taksi duraklarimizin standarda kavusmasi ve sehir estetigine uygun hale getirilmesini hedeflemistik. Simdi tek tek bu hedefi gerçeklestiriyoruz” dedi.

Baskan Uysal, Antalya Soförler ve Otomobilciler Odasi isbirligiyle soför esnafinin sartlarini iyilestirmeye ve Antalya’ya yakisan taksi duraklari kazandirmaya devam edeceklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile