Muratpasa'da Web Yazilimi Egitimlerine Basvurular Basladi

Muratpasa'da Web Yazilimi Egitimlerine Basvurular Basladi

Antalya’da Muratpasa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Inovasyon Merkezi’nde (ASSIM), 18 yas ve üzeri için web yazilim egitimi basvurulari basladi.

Teknoloji alaninda yeni is fikirleri ve yeni girisimlerin geliserek ekonomik faydaya, dönüsmesi süreçlerinde fiziksel ortam, makine ve ekipman destegi saglayan ASSIM Teknoloji Merkezi yeni açilan egitim alanlariyla teknoloji meraklilarini agirlamaya devam ediyor. Web tasarimi, oyun yazilimi, üç boyutlu modelleme alanlarinda egitim veren merkez 80 ögrencisiyle robotik kodlama egitimlerine de devam ediyor. Verilen egitimde robotik kodlama için genel bir temel olusturmak ve yetenekli ögrencilerden özel bir grup olusturarak bu ögrencilerin üretecegi özel projelerle yarismalara katilmak hedefleniyor. Egitimi tamamlayan ögrencilere ise mayis ayi sonunda sertifika verilmesi planlaniyor. Bunun yani sira inovasyon merkezlerinde genç girisimcilere ofis imkani taninmasinin ardindan kendini egitimler dogrultusunda ilerletmeyi basaranlar hazirladiklari çesitli yazilimlari yurt disina ihraç ederek ekonomilerine katkida bulunuyor.

ASSIM Teknoloji Merkezi, açacagi web yazilimi egitimiyle de Antalya’da yazilimci ekosistemine istihdam olusturmak üzerine köprü görevi görmeyi ve insanlara yeni is imkanlari olusturmayi hedefliyor. Egitime katilmak isteyen yazilim alanina ilgi duyan 18 yas ve üzeri gençlerin 20 Mayis tarihine kadar Turunç Masa üzerinden basvurularini tamamlamasi gerekiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile