Muratpaşa Mahalle Muhtarları Meclisi

Muratpaşa Mahalle Muhtarları Meclisi

Muratpaşa’nın 56 mahalle muhtarının doğal üyesi olduğu Muhtarlar Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde gerçekleştirildi.

Muratpaşa Muhtarlar Meclisi Aralık ayı olağan toplantısını Sandıklı ilçesinde yaptı. 56 Mahalle muhtarı ile biraraya gelen Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci, Hasan Kaçmaz ve şube müdürleri 2016 yılının değerlendirmesini yaptı, gelecek yıl çalışmalarını ele aldı. Meclis açılışında Başkan Yardımcısı Cephaneci, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın çok istemesine rağmen yoğun programı nedeniyle bu ayki toplantıya katılamadığını dile getirdi. Başkan Uysal’ın selamlarını ileten Cephaneci, Muratpaşa’da kardeşçe, barış içinde, herkesin birbirine sarılarak, omuz vererek bir yerel yönetim pratiğini hayata geçirmeye çalıştığını söyledi.



Cephaneci, tüm çalışmalarını nihai amacının insana, yaşama bir parça değer katmak olduğunu söyledi.



2017 yılı hedefleri

Muratpaşa’nın 2017 yılı temel hedeflerinden bir tanesinin asfalt ve kaldırım açısından sorun yaşayan tek bir mahalle bırakmamak olduğunu dile getiren Cephaneci, “Başkanımız Ümit Uysal’ın da dediği gibi ‘İnsan ve yaşam kalitesini elimizden geldiği kadar arttırmak istiyoruz.’ Muratpaşa’mızda huzurlu ve mutlu insanlar ve standartları yüksek bir yaşamın olması için çalışıyoruz” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi öncü

Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ise Muratpaşa Belediyesi’nin muhtarları karar alma sürecinin bir parçası haline getirdiği belirterek, “Bu noktada Muratpaşa, diğer belediyelerin çok önünde” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile