Muratpasa'ya Akilli Otoparklar Geliyor

Muratpasa'ya Akilli Otoparklar Geliyor

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde gerçeklesen iftar bulusmasinda yeni dönemde Antalya’ya akilli otopark zinciri kuracaklarini söyledi.

Baskan Uysal, belediyenin düzenlenen geleneksel iftar yemeginde Zerdalilik, Hasimiscan, Gençlik ve Sinan mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bulusmaya esi Ümran Uysal ile katilan Baskan Uysal, yeni dönem akilli kent uygulamalari arasinda akilli otopark zincirinin de bulundugunu söyledi.



Uysal, çevre dostu özelliklere sahip otoparklarin yagmur suyu depolama sistemleriyle su kaynaklarini koruyacagini, sarj istasyonlariyla elektrikli araç kullanimina tesvik edecegini söyledi.

Uysal, ayrica dikey agaçlandirma ve peyzaj tasarimiyla da kent estetigine katkida bulunacak bu yesil otoparklarin Bayindir, Altindag, Varlik, Kizilsaray, Cumhuriyet ve Sirinyali Mahallelerine insa edilecegini de sözlerine ekledi.

Baskan Uysal, Muratpasa’da Turunç Masa’dan sosyal yardim çalismalarina ve kültür sanat faaliyetlerine 81 ayri isin bu dönemde de devam edecegini belirterek, “Bütün Türkiye bizi örnek alsin, bütün Türkiye Muratpasa gibi olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile