Muratpaşalı Minikler Yıl Sonu Gösterisinde

Muratpaşa Belediyesi Kreşi’ne devam eden miniklerin hazırladığı yıl sonu gösterisini, torunu Eliz ile birlikte izleyen Başkan Evcilmen, minik öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı.

Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin yıl sonu gösterisi Belediye Kültür Salonu’nda yapıldı. Öğrenci ailelerinin büyük ilgi gösterdiği yıl sonu gösterisini, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de torunu Eliz ile birlikte izledi.

Gösterinin açılış konuşmasını yapan Başkan Evcilmen, “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı, en iyi şekilde yetiştirmek için uzman kadromuzla çalışıyoruz. Sizler için hazırlanan bu özel gösteriye öğretmenlerimizin ve minik öğrencilerimizin çok emek verdiklerini biliyorum. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Yıl sonu gösterisi, kreşin tüm öğrencilerinden oluşan 80 kişilik koronun açılış şarkılarıyla başladı.

Gösterinin sunumunu yapan minik öğrenciler de, başarılı performanslarıyla seyircilerden büyük alkış aldı. Büyük koronun ardından, kırmızı, sarı, mavi ve turuncu sınıflar müzik, şiir ve dans gösterilerini sunarken, sınıfların yıl boyunca yaptıkları çalışmalar slaytlarla salona yansıtıldı. Anadolu Ateşi ve Sarı Zeybek gösterileri seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Muratpaşa Belediyesi Kreşi’nin yıl sonu gösterisi, 6 yaş grubunun diploma töreni ve keplerini havaya atmasıyla sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile