Mus'ta PTT'nin 181. Kurulus Yil Dönümü Kutlandi

Mus'ta PTT'nin 181. Kurulus Yil Dönümü Kutlandi

MUS – Mus’ta Posta ve Telgraf Teskilatinin (PTT) 181. kurulus yildönümü münasebetiyle gisede islem yapmak için sira numarasi alan 181. vatandasa PTT’nin 100. yil albümü hediye edildi.

PTT’nin 181. kurulus yil dönümü çesitli etkinliklerle kutlaniyor. Merkez subeye gelerek islem yaptiran 181. Müsteriye, Mus PTT Basmüdürü Fahri Ocak tarafindan çesitli hediyeler takdim edildi. Burada gazetecilere açiklamalarda bulunan Mus PTT Basmüdürü Fahri Ocak, bugün PTT’nin 181. Yilini kutladiklarini söyledi.

PTT’nin iki asirlik bir çinar olduguna vurgu yapan Ocak, “Posta nezareti adi altinda 23 Ekim 1840 yilinda kurulan ve Türkiye’nin en köklü kurumlarindan biri olan PTT, bu mutlu gününde sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyor. Ulastirma ve Altyapi Bakanligina bagli olarak hizmet veren ve son 8 yildan bu yana da anonim sirket adi altinda hizmetine devam eden posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacilik, sigortacilik gibi sektörlerde vatandasa aracilik hizmeti veren PTT’miz, 181 yildir yenilikçi bakis açisiyla teknolojinin yatirimlarimiza ve hizmetlerimize yansimasini saglayaraktan, hizmet çesitliligimizi her geçen gün artirarak hizmetine devam etmektedir” dedi.

Günün anlam ve önemine binaen 100. yil albümünün hediye edildigi 181. müsteri Yasin Tugal ise ülkemizin en köklü kuruluslarindan biri olan PTT’nin 181. kurulus yil dönümünü kutladigini belirterek, “Ilk defa böyle bir durumla karsi karsiya oldugum için hem mutlu hem de saskinim. tüm yetkililere ve PTT çalisanlarina tesekkür ederim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile