Müsiad 15.Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Müsiad 15.Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Müstakil İş Adamları Derneği(MÜSİAD)‘nin Zonguldak Ereğli şubesinin geleneksel hale getirdiği ve bu sene 15‘incisi düzenlenen MÜSİAD Başarı Ödül Töreni Erdemir Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirildi.

Müstakil İş Adamları Derneği(MÜSİAD)‘nin Zonguldak Ereğli şubesinin geleneksel hale getirdiği ve bu sene 15‘incisi düzenlenen MÜSİAD Başarı Ödül Töreni Erdemir Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirildi. Törene İlçe protokolünün yanı sıra MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan’da katıldı. Ereğli ve Alaplı lise ve dengi toplam 30 okulda ilk üç dereceye giren 90 öğrenciye MÜSİAD Ereğli Şubesi tarafından ödülleri verildi.

MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, "Seçim bitti, artık bugünden sonra hepimize düşen görev, bölgemizin kalkınma ve gelişmesi için gerekeni yapmaktır. MÜSİAD olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağımızdan hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ise "Bugün mutluyuz, çünkü ileride geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin başarılarını ödüllendireceğiz. Bugün mutluyuz, çünkü bu güzelliği bize yaşatan Kdz. Ereğli şubemiz ve onun güzel yöneticileriyle beraberiz. Bugün mutluyuz, çünkü bundan tam 15 yıl önce başlayan gelenek devam ediyor ve bu şekilde bu ödül törenini 15. kez düzenliyoruz. Ve bugün mutluyuz, çünkü ödüllendirdiğimiz ilk öğrencilerimiz, artık iş hayatına atılmış durumdalar ve başka başarılara koşuyorlar. Hatta bazıları kendi gibi başarılı olacak öğrencileri yetiştiriyorlar. İşte ben bize bu mutlulukları yaşatan Kdz. Ereğli Şubemizin bu projeyi başlatan ve bugüne taşıyan tüm başkanlarına, yöneticilerine ve üyelerine şahsım, bugün buraya beraber geldiğimiz çalışma arkadaşlarım ve tüm MÜSİAD camiası adına şükranlarımı arz ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Onlar bu bölgenin insanlarının gelişmesine katkıda bulunuyorlar ve sonuçta bu öğrencilerimizin hayatlarında unutamayacakları bir hatıra kazıyorlar. Biz inanıyoruz ki, bu öğrencilerimizin başarıları devam ettiği sürece, sadece bu bölgeye değil tüm ülkemize hizmet edeceklerdir. Tabi ki bu etkinlik, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubemizin bir faaliyeti ve 33 şubemiz arasında benzersiz bir çalışma, bu bakımından da onları, bir kez daha sizlerin huzurlarınızda tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Erdemir Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AKP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, AK Parti eski Zonguldak milletvekili Fazlı Erdoğan, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, il Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Gülüç belediye başkanları, meslek odalarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile