MÜSIAD Diyarbakir Subesi, Sevgi Evlerindeki Çocuklarla Iftarda Bulustu

MÜSIAD Diyarbakir Subesi, Sevgi Evlerindeki Çocuklarla Iftarda Bulustu

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Diyarbakir Sube Baskanligi iftar programinda Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü bünyesinde sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi. 120 çocugu misafir eden MÜSIAD yönetim kurulu üyeleri çocuklarla iç içe oturup iftar açti.

MÜSIAD Diyarbakir Sube Baskani Mehmet Bozkus, bu yil Ramazan ayi münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine dagittiklari market

kartlarinin yani sira Diyarbakir Valisi Ali Ihsan Su’nun tesrifleriyle sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftar programi etkinligi düzenlediklerini söyledi.

Bozkus, sevgi evlerinde kalan çocuklarla aslarini paylasmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, "Evlatlarimizin gözlerindeki heyecani, mutlulugu, sevinci gördükten sonra onlar ile daha fazla ilgilenmedigimizden ötürü helallik istedik. Bundan sonra daha fazla bir araya gelme sözü verdik. Onlar bizim evlatlarimiz. Her zaman söyledigimiz bir sözümüz var ’Biz paylastikça mutlu olan, biz paylastikça büyüyen bir aileyiz’. Bu güzel ve anlamli etkinligimizde tesriflerinden ötürü Valimiz Ali Ihsan Su’ya ayrica tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum" dedi.

Tüm çocuklara oyuncak ve hediye giyim çeklerinin dagitildigi iftar programina Diyarbakir Valisi Ali Ihsan Su, Baglar Kaymakami Ismail Pendik, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Aydin Polat, MÜSIAD Diyarbakir Sube Baskani Mehmet Bozkus ve yönetim kurulu üyeleri ile sevgi evlerinde kalan çocuklar ve is adamlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile