Müsiad Edirne'de Şube Açacak

Müsiad Edirne'de Şube Açacak

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Edirne’de teşkilatlanıyor.

Edirne’de şube açmaya hazırlanan MÜSİAD ilk toplantısını yaptı

MÜSİAD Genel Merkezinden yetkililerle birlikte Edirne merkez ve ilçelerinden yaklaşık 40 kişilik bir heyet yapılan toplantı ile bir araya geldi. Yapılan yazılı açıklamada, Edirne’de bir restoranda düzenlenen toplantıda Edirne’nin güçlü bir sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD’a ihtiyacı olduğu hususunda ortak bir fikir birliği olduğu bildirildi.

Toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Merkez yönetim kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Soner Meşe MÜSİAD’ın, Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde var olan güçlü bir sivil toplum kuruluşu ve geniş bir aile olduğunu belirterek “MÜSİAD çok üye yapmak amacıyla yola çıkan bir kuruluş değil. Biz, MÜSİAD üyesi olmak için değil, MÜSİAD’lı olmak için gelinmesini istiyoruz. Hassasiyetlerimize uygun olarak, sayısal çokluktan ziyade ticari ve kişisel itibarı önemsiyoruz. Bugünden itibaren MÜSİAD tüm teşkilatıyla Edirne’nin yanında olacaktır” dedi.

MÜSİAD’ın tüm teşkilat yapısının Edirne ile birlikte olacağını belirten Soner Meşe, genel merkez kararıyla Edirne temsilcisi olarak Av. Şükrü Çeşme’nin atandığını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile