MÜSIAD Gaziantep Sube Baskanliginda Devir Teslim Yapildi

MÜSIAD Gaziantep Sube Baskanliginda Devir Teslim Yapildi

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Gaziantep Subesi’nde görev devir teslim töreni yapildi. AK Parti Gaziantep Il Baskanligi görevine getirilen Fatih Fedaioglu, görevini yeni MÜSIAD Gaziantep Sube Baskani Yahya Serkan Emre’ye devretti.

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Gaziantep Subesi’nde baskanlar devir teslim töreni yapti. AK Parti Gaziantep Il Baskanligi görevine getirilen Fatih Fedaioglu, MÜSIAD Baskanligi görevini baskan yardimcisi Yahya Serkan Emre’ye devretti. Gaziantep Sube Baskanliginda baskanliga seçilen Emre görevine resmi olarak baslamis oldu.

MÜSIAD’in Türkiye’de 84 noktada dünyada ise yil sonuna kadar 100 noktada olacagina deginen MUSIAD Genel Müdürlügü Yönetim Kurulu Üyesi Halil Zahid Bingöl, baskanligi devralan Yahya Serkan Emre’ye görevinde basarilar diledi. Bingöl, “Fatih bey AK Parti Il Baskanimiz oldu. Yeni görevi de Serkan Bey’e tevdi edildi. Yeni görevinde basarilar diliyorum. Gaziantep için güzel isler, güzel hayirli isler yapmasini Cenabi haktan nasip ediyorum” dedi.



“Göreve layik görülen Serkan baskanimizi tebrik ediyorum"

MÜSIAD Gaziantep Sube Baskani ile AK Parti Il Baskanligi’na atanan Fatih Fedaioglu da yeni baskana görevinde basarilar dileyerek, “Görevimi yüzde 100 tamamlayarak Ocak ayinda teslim etmek isterdim ama bazen hayatta nasip kismet insanin önüne geçiyor. MÜSIAD’in marka degerini bilmenizi isterim. Gaziantep MÜSIAD’ta bir kisi baskan olabilir. Onun 5-6 tane yardimci arkadaslari olur. 35 kisilik yönetim kurulunda yol arkadaslari olur. Diger üyeleri de dava arkadaslaridir. Benim sizden ricam Serkan baskanimizi yalniz birakmayalim.bu sorumlulugun farkindayim” seklinde konustu.



"Aldigim görevin sorumlulugunun farkindayim"

Görevi devraldigi için mutlu oldugunu ifade eden MÜSIAD Gaziantep Sube Baskani Yahya Serkan Emre ise “Yaklasik 14 bini asan üyesi ile MÜSIAD, aslinda entelektüel birikimini de paylasima açan çok güçlü bir sivil toplum kurulusu ve yaklasik 15 yildir bu camianin bir ferdi olarak gurur ve seref duyuyorum. Genel Baskanimiz Mahmut Asmali ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin almis oldugu kararla bu görev bana verildi ve ben de bu sorumlulugun farkindayim. Insallah yönetim kurulumuzla birlikte çok daha güzel isler yapma gayreti içerisinde olacagiz. Fatih baskanimizdan kadim baskanlarimizdan gelen bu bayragi inanin daha yukarilara tasimak için elimizden geleni yapacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile