MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali Açiklamasi 'Üye Sayimizin 3'Te Birini Olusturan Genç Potansiyelimize Çok Güveniyoruz'

MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali Açiklamasi 'Üye Sayimizin 3'Te Birini Olusturan Genç Potansiyelimize Çok Güveniyoruz'

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Genel Baskani Mahmut Asmali, Kayseri Subesi’nin kurulusunun 30. yilinda yapilacak olan genel kurul öncesinde ‘Kayseri’nin Gençlik Bulusmalari’ programinda gençlerle bir araya geldi. Programda açiklama yapan Mahmut Asmali, “Üye sayimizin 3’te birini olusturan genç potansiyelimize çok güveniyoruz” dedi.

Cumhuriyet Meydani’nda bulunan Ok Burcu Medresesi’nde düzenlenen Kayseri’nin Gençlik Bulusmalari programina MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali, MÜSIAD Kayseri Sube Baskani Ferhat Akmermer, Türk Kizilay Kayseri Sube Baskani Cafer Beydilli, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSIAD üyeleri ve Genç Kizilay Kayseri Subesi üyeleri katildi.

Genel kurul öncesinde gençlerle bulusarak sikintilarini ve taleplerini dinlediklerini söyleyen MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali, “Öncelikle Kayseri’de bulunmaktan duydugum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Kayseri MÜSIAD’in ilk teskilatinin kuruldugu il ve dolayisiyla bu sene de 30. senesini kutluyor. 1993 yilinda kurulmustu. Ocak aylari bizim genel kurul aylarimiz. Yaklasik 53 subemizle birlikte bir genel kurul heyecani var. Bugün de Kayseri subemizin genel kurulunu yapacagiz. Tabi öncesinde biz gittigimiz sehirlerde öncesinde gençlerle de bulusalim istiyoruz. Çünkü biz gençlere çok büyük önem veriyoruz. Istikbalimiz gençlerimiz ve bunu da lafta birakmiyoruz. MÜSIAD’in 13 bin üyesi var ve bunun 3’te 1’i gençlerimizden olusuyor. 4 bin 600 genç üye sayimiz var. Dolayisiyla biz her gittigimiz yerde genç potansiyelimize çok güveniyoruz. Bu manada da gençlerle bulusmaya çok önem veriyoruz. Gençlerimiz bizim gerçekten gelecegimiz. Çok iyi donanimli, çok iyi yetismis gençlerimiz var. Malum bir Teknofest kusagi olusuyor. Dolayisiyla da teknolojiye, bilim ve sanata son derece meraklilar. Dolayisiyla gençlerimizle bulusup, gençlerimizin sorunlarini, dertlerini dinlemek, varsa bizden talepleri onlari karsilamak ve onlara destek olmak için bugün de güzel sehrimiz Kayserimizdeyiz. Insallah güzel bir birliktelik olur” dedi.

MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali, daha sonra programa katilan gençlerin sorularini cevaplayarak, öneri ve taleplerini dinledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile