MÜSIAD Izmir Sube Baskani Bilal Saygili'dan Kurban Bayrami Mesaji

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Izmir Sube Baskani Bilal Saygili, Kurban Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Saygili, mesajinda, bir mübarek Kurban Bayramina daha kavusmanin heyecanini yasadiklarini belirtti.

Bayramlarin, birlik, beraberlik, yardimlasma ve dayanisma duygularinin hayata egemen oldugu müstesna zaman dilimleri oldugunu belirten Saygili, sunlari kaydetti:

"Bayramlar bütün insanligin sevinci olursa anlam kazanir. Gelin hep beraber her bayram oldugu gibi bu Kurban Bayraminda da sevinçleri büyütelim. Yalnizlara, kimsesizlere, yoksullara, boynu büküklere ve yaslilara bayram sevinci götürelim. Kirilan kalpleri, yikilan gönülleri, bayramin bereketi ve güzellikleriyle mamur edelim. Kardesligimize ve bayram sevincimize gölge düsüren darginliklara, küskünlüklere ve çekismelere son verelim. Unutmayalim ki sundugumuz her bayram hediyesi, bizi Rabbimizin rizasina ulastiracaktir. Birbirimize sunabilecegimiz en güzel bayram hediyesi ise kalbimizin derinliklerinden gelen selam, içten dualarimiz ve tebessüm olacaktir. Bu duygu ve düsüncelerle, ülkemizin ve Islam aleminin mübarek Kurban Bayramini en içten duygularla tebrik ediyorum. Bayramin tüm dünyada insanliga saglik getirmesini ve bütün insanligin baris, huzur ve kurtulusuna vesile olmasini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile