Müsiad Konya Şubesi Üyeleri Aladağ'da

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek, 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar'ın ev sahipliğinde, ilçeye yapılması planlanan Aladağ Kayak Merkezi sahasını gezdi. Üyeler aileleriyle 2 bin metre yükseklikte kayak yapma fırsatı buldu.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, burada yaptığı açıklamada, MÜSİAD yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Aladağ'ın turizme kazandırılmasının Konya için önemli bir kazanç olacağını ifade eden Acar, "MÜSİAD Konya Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine dağ ve kayak turizmine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. MÜSİAD, ilçemiz için önemli bir merkez olmasını planladığımız Aladağ Kayak Merkezi'ne bugüne kadar hep önem verdi. Bundan sonra da MÜSİAD ile organizasyonlarımız devam edecek" diye konuştu.

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek ise Aladağ'a yapılacak kayak merkezi projesinin önemine dikkati çekti.
Projeyle ilgili detaylı bilgi almak için buraya gezi düzenlediklerini anlatan Şimşek, "Bazı adımların atılmasıyla burasının çok kısa zamanda Anadolu'nun parlayan bir kayak merkezi olacağına inanıyoruz. Bizler de bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Programda, Belediye Başkanı Acar, Şimşek'e günün anısına plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile