MÜSIAD Malatya Yönetiminden Genel Merkeze Hayirli Olsun Ziyareti

MÜSIAD Malatya Yönetiminden Genel Merkeze Hayirli Olsun Ziyareti

MÜSIAD Malatya Sube Baskani Yunus Akçin, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSIAD Genel Baskanligina Yeniden seçilen Mahmut Asmali’ya hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konusan sube baskani Yunus Akçin, yasadiklari Asrin felaketinde yaralarin sarilmasi noktasinda tüm MÜSIAD subelerinin ilk günden itibaren yanlarinda oldugu söyleyerek Malatyalilar adina tesekkür etti.

Malatya’nin yeniden ayaga kalkmasi ve ekonomik olarak da eskisinden daha güçlü olmasi adina Genel Baskanlari Mahmut Asmali’nin her zaman yanlarinda oldugunu söyleyen Akçin, "Ben inaniyorum ki 11 ilimiz yine eski günlerinde oldugu gibi daha güçlü olacaktir. Depremin hemen ardindan Genel Baskanimizin öncülügünde tüm subelerimiz bizlerin yardimina kostu. Bizler de burada depremzedelerin yaralarini hep birlikte sarma adina yogun çaba sarf ettik. Rabbim bir daha böyle büyük bir felaketi yasatmasin. El birligi ile bu süreçten de de daha güçlü çikacagiz Insallah. Her zaman bizlerin yaninda olan Genel Baskanimiz ve yönetimine tesekkür ediyoruz" seklinde konustu.

Genel Baskan Mahmut Asmali’da deprem bölgesinin yeniden ayaga kalkmasi adina devlet millet ve sivil toplum kuruluslari olarak her türlü destegi vereceklerini söyleyerek, "Malatya yönetimimize bizleri ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Asrin felaketinde yaralarini sarilmasi için üzerimize düsen görevi yerine getirmek için gayret ediyoruz. Bugün de Malatya subemizin taleplerini dinledik. Sorunlarin en kisa sürede çözülmesi adina bizlerde genel merkez olarak üzerimize ne düsüyor ise yapacagiz. Bir kez daha depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum yaralilara sifalar diliyorum." Ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile