MÜSIAD'tan Baskan Yilmaz'a Fidan Sertifikasi

MÜSIAD'tan Baskan Yilmaz'a Fidan Sertifikasi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) İçel Subesinin genel kurul toplantisina katilan Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz’a, katkilarindan dolayi tesekkür plaketi yerine, adina bagislanan 30 fidan sertifikasi verildi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, MÜSIAD Genel Baskani Abdurrahman Kaan, İçel Valisi Ali Ihsan Su, kent protokolü ile is insanlarinin da hazir bulundugu genel kurulda, Istanbul’un Çekmeköy ilçesi Ömerli Köyü mevkiinde yer alan hatira ormani arazisine dikilen fidanlarin sertifikasini Baskan Yilmaz’a sunarak, basarilarinin devamini diledi. Kaan, "Fidanlarinizin umutlarinizla beraber yeserip büyümesini, yeni nesillere tabiatin bir hediyesi olmasini dileriz. Güzel ve daha yasanilabilir bir dünya olusturmak üzere yapilan katkiya vesile oldugunuz için tesekkürlerimizi sunariz" dedi.

"Ülkemizin kalkinmasi için girisimcilik ve is birligini önemsiyoruz"

Yeni nesillere daha güzel ve yasanabilir bir dünya birakmak için her zaman bir ve dayanisma içinde olacaklarini kaydeden Atsiz Afsin yilmaz ise "Sivil toplum kuruluslari, demokrasinin unsurlarindan biri olarak sayilir. MÜSIAD gibi Türkiye’nin ve dünyanin her noktasinda organize olmus sivil toplum kurulusu, ülkemiz ve milletimiz açisindan çok büyük önem arz ediyor. Küresellesmenin ilerlemesinde, ’Bu nedir? Bununla nasil bas edilir? Bu nasil kullanilabilir?’ diye düsündügümüzde, küresellesmeyi yok sayamayiz. Ancak küresel dinamikler ve sermayeyle mücadele edebilmek için milli sermayenin de yeterli ve gerekli bir sekilde organize olmasi gerekiyor. Bizim yaptigimiz organizasyonlar sadece Türkiye’yi degil, dünyadaki tüm mazlumlari ilgilendiriyor. Çünkü dünyanin tüm mazlumlarinin güçlü Türkiye’ye ihtiyaci var" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile