Muşlu Çocuklar Konya’yı Geziyor

Muşlu Çocuklar Konya’yı Geziyor

Muş’tan gelerek Konya’yı gezen çocuklar AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.


Umut ve Gönül Elçileri Derneği ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı’nın birlikte organizasyonu ile Konya’ya gelen Muşlu çocuklar, AK Parti Konya İl Teşkilatı’nı da ziyaret etti.

Ziyarette çocukları AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Musa Arat, Mustafa Varol, Mustafa Dündar ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Algül karşıladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, çocukların bugüne kadar il teşkilatı’nda ağırladıkları en anlamlı misafirler olduğunun altını çizdi. Sorgun, “Bu ziyaretiniz gerçekten bizleri çok mutlu etti. Hatta diyebilirim ki, bugüne kadar ağırladığımız en anlamlı misafirlerimiz oldunuz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Muş’tan Konya’ya kadar gezip buraları görmeniz bile ülkemizin geldiği nokta açısından önemli. Artık Türkiye bir ve beraber. Sizler bu ülkenin geleceği ve umudusunuz. Ülkeyi yarınlara taşıyacak olan sizler olacaksınız. Sizlere güveniyoruz” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile