Muslu Karateciler Uluslararasi Turnuvada Sampiyonluk Için Mücadele Edecek

Muslu Karateciler Uluslararasi Turnuvada Sampiyonluk Için Mücadele Edecek

Bursa’da 19-21 Temmuz tarihlerinde gerçeklestirilecek Uluslararasi Karate Turnuvasi öncesi hazirliklarini sürdüren Muslu karateciler, çalismalarini hizlandirdi.

Bursa’nin Gemlik ilçesinde düzenlenecek olan 5. Uluslararasi Karate Turnuvasina 15 ülkenin katilimiyla düzenlenecek. Gemlik Belediyesi, Türkiye Karate Federasyonu ve Gemlik Belediyespor Kulübü is birligiyle düzenlenen 5. Uluslararasi Karate Turnuvasi, Türkiye’deki birçok ilden kulüplerin yani sira 16 ülkeden bin 500’ü askin sporcunun katilimiyla Gemlik’te basliyor.

Mus Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde egitim gören sporcular, antrenmanlarini yogunlastirarak turnuva öncesi formda kalmak için yogun çaba gösteriyor. Antrenörlerinin gözetiminde siki bir sekilde çalisan karateciler, uluslararasi alanda basarili sonuçlar elde etmeyi hedefliyor. Milli Karate antrenörü Aydan Ferhatoglu ve esi karate il temsilcisi Yakup Ferhatoglu gözetiminde çalismalarina devam eden sporcular, basari elde etmek için gece gündüz çalisiyor.

Turnuvaya Türkiye basta olmak üzere Azerbaycan, Pakistan, Finlandiya, Gürcistan, Yunanistan, Umman, Irak, Ürdün, Kazakistan, Filistin, Suudi Arabistan, Cezayir, Kirgizistan, Özbekistan ve Umman’dan çok sayida teknik heyet ve sporcu katilacak. Turnuva 19, 20 ve 21 Temmuz tarihlerinde Gemlik Atatürk Spor Salonu’nda gerçeklesecek. Sporcular minik, yildiz, ümit, genç, büyük ve veteranlar ile Ferdî Kata-Kumite ve Takim Kata kategorilerinde yarisacaklar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile