Müslümanlara Yapılan Zulme Karşı Tek Yürek!

Müslümanlara Yapılan Zulme Karşı Tek Yürek!

Saadet Partisi tarafından Ayasofya Meydanı'nda,"Sessiz kalma" sloganıyla "Mazlumlar için tek yürek" mitingi düzenlendi...

Meydana iftariyelikleri ve seccadeleriyle akşam vaktinden önce gelen partililer ve vatandaşlar meydanı doldururken, katılımcıların büyük kısmı mitingi oturarak izledi.

Türk, Doğu Türkistan ve Filistin bayrakları ile Saadet Partisi flamaları taşıyan katılımcılar, 'Gazze'ye selam, direnişe devam', 'Mısır'da kukla kardeşleri vuruyor, darağaçları kuruluyor, kardeşin direniyor, sessiz kalma', 'Filistin'de çocuklar ölüyor, ocaklara ateş düşüyor onlar evlatsız kaldı sen sessiz kalma' ve 'Arakan'da analar kan ağlıyor, umutlar kayboluyor, onlar umutsuz kaldı, sen sessiz kalma' yazılı dövizler açtı. Tekbir getiren katılımcılar, 'Kahrolsun İsrail', 'İstanbul'dan Gazze'ye direnişe bin selam', 'Zincirler Kırılsın, Ayasofya açılsın' ve 'Mücahit Erbakan' sloganları attı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri, konuşmalar sırasında Müslüman ülkelerin durumunu konu alan tiyatro gösterisi sergiledi.

Mitingde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, batılı devletlerin İsrail'in saldırılarını kınamamasını eleştirdi.

İstanbul haricinde Türkiye'nin dört bir yanında da Gazze için zulme karşı protestolar düzenlendi...
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile