Mustafa Cengiz'in Saglik Durumu Hakkinda Hastaneden Açiklama Açiklamasi

'Ilk degerlendirilmelerinde yasamini tehdit eden bir bulgu saptanmayan Sayin Cengiz, halen yatan hasta servisinde takip altindadir'.

Rahatsizligi nedeniyle hastaneye kaldirilan Galatasaray Kulübünün eski baskani Mustafa Cengiz'in yasamini tehdit eden herhangi bir bulguya rastlanmadigi bildirildi.

Acibadem Maslak Hastanesi'nden tibbi onkoloji uzmani Prof. Dr. Yesim Eralp, Cengiz'in saglik durumuyla ilgili yaptigi açiklamada, sunlari kaydetti:

"Hastamiz Mustafa Cengiz, evinde geçirdigi rahatsizlik sonrasinda hastanemize getirilmis olup, planlanan islemler sirasinda nöbet geçirmistir. Kendisine acilen müdahale yapilmis ve durumu çok hizli olarak kontrol altina alinmistir. Yapilan ilk degerlendirilmelerinde yasamini tehdit eden bir bulgu saptanmayan Sayin Cengiz, halen yatan hasta servisinde takip altindadir."

Galatasaray Kulübü Baskani Burak Elmas da sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Cengiz'in tedavi sürecini yakindan takip ettiklerini belirterek, "Bu zorlu süreci atlatacagina inaniyor ve kendisine acil sifalar diliyoruz." ifadesini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile