Mustafa Dündar 4.Döneme Iddiali Geliyor

Mustafa Dündar 4.Döneme Iddiali Geliyor

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in AK Parti Bursa Belediye Baskan Adaylari tanitiminda 4. dönem için aday gösterilen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi Ilçe Teskilati ile birlikte seçim startini verdi.

AK Parti Osmangazi Ilçe Baskanligini ziyaret eden Baskan Dündar, burada AK Parti Osmangazi Baskani Adnan Kurtulus ve ilçe teskilatiyla istisare toplantisi gerçeklestirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarinin verildigi toplantida Baskan Dündar, ilçe teskilatinin verdigi destek ve yaptigi basarili çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

“Teskilatimiz seçime hazir”

Osmangazi’nin burçlarina AK Parti bayragini yeniden dikmek ve dalgalandirmanin en büyük hedefleri oldugunu ifade eden Baskan Dündar, “Insallah her zaman oldugu gibi çok çalisarak basarili bir sekilde bu seçimleri alacagiz. Cumhurbaskanimiz geldi coskulu bir sekilde Bursa belediye baskan adaylarini tanitti ve bu cosku tüm Bursa ve Türkiye’ye yansidi. Buradaki mesaj partimizin bundan sonraki süreçte etkin bir sekilde 31 Mart aksaminin isareti. Teskilat ve belediye baskan adayi olarak hep birlikte çalisip Osmangazi’nin burçlarina AK Parti bayragini yeniden dikmek ve dalgalandirmak en büyük hedefimiz. Biz burada görüyoruz ki teskilatimiz seçime hazir seçim koordinasyon merkezi kurulmus teskilatlarimiz mahalle bazinda sandik kurullari olusturulmus, bundan sonraki süreçte sokak sokak, kapi kapi gezerek Allah’in izniyle zafere ulasacagiz” dedi.

Osmangazi’de AK Parti belediyeciligini tekrardan hâkim kilacaklarini belirten AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Adnan Kurtulus da, “136 mahalle baskani ve kadin ve gençlik kollarimizla seçime haziriz. Bizler genç nesil olarak Mustafa Dündar baskanimizin tecrübelerinden istifade ederek Osmangazi’de AK Parti belediyeciligini tekrardan hâkim kilacagiz insallah” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile