Mustafa Duran, Seçim Öncesi Birlik Beraberlik Mesajları Verdi

Mustafa Duran, Seçim Öncesi Birlik Beraberlik Mesajları Verdi

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığına aday olan Avukat Mustafa Duran, pazar günü yapılacak seçim öncesi birlik beraberlik mesajları verdi.

CHP'de artık kişilerin değil, programların, projelerin konuşulacağını belirten Duran, "İbrahim Halil Özdemir, ilçe başkanlığına adaylığını açıklarken, biz de gidip çiçek verip tebrik ettik. Yaptığımız bu davranış bile partideki mevcut heyecanı artırdı. Yani olması gereken şeyleri özlemişiz. Partide barış ortamının sağlanması lazım. Biz bundan sonra birlik beraberlik içerisinde olacağız. Seçildiğimiz gün İbrahim Halil Özdemir arkadaşımızın, kurulmasını planladığımız komisyonlardan Tarım Komisyonu'na başkanlığını teklif edeceğim. Kaybetmem halinde ise herhangi bir küskünlük, kırgınlık göstermeden partim için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Örgütün taleplerini dinlediklerini ve gittikleri her yerde tabandan büyük ilgi gördüklerini kaydeden Duran, "Biz sırtımızı örgüte dayadık. Başkan adayı tek başına hiç bir şeydir. İlçe yönetimi, tüm ilçeyi temsil edecek şekilde oluşturulacak. Seçimlerde başımız önde adliyeden ayrılmaktan usandık artık. Gaziantep'te CHP olarak büyük bir potansiyelimiz var. Bu potansiyeli harekete geçirmemiz lazım. Biz bunun için yönetime talip olduk. Türkiye'nin, Gaziantep'in hakettiği CHP iktidarına kavuşması için elimizi taşın altına koyduk" diye konuştu.

Değişimden yana olduklarına dikkat çeken Duran, milletvekilliği ve belediye başkanlığı yapmış kişilerin, halen delegeleri etkilemeye çalıştıklarını ifade etti.

Partinin en üst yönetiminde olan birisinin, ilçe delegesi ve kongrede taraf olmasının yadırganacak bir durum olduğunu kaydeden Duran, tabandan statükoya değil, yenilik ve değişimden yana tavır koymalarını istedi.

Duran, pazar günü yapılacak seçimin kaybedeni olmayacağını, seçim sonucunda kazananın CHP olacağını ifade etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile