Mustafa Savaş Aydın‘da Temaslarına Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın milletvekili aday adayı Mustafa Savaş, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş‘u makamında ziyaret etti. Valilik makamında Mustafa Savaş ile görüşen Vali Hüseyin Avni Coş, Savaş‘a "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Mustafa Savaş, "Aydınlı olarak kentime, bu kentin insanlarına hizmet etmek arzusundayım" dedi. Mustafa Savaş‘ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Hüseyin Avni Coş da görüşmede "İnşallah Sizin ve Aydın için hayırlısı olur" yorumunda bulundu. Vali Hüseyin Avni Coş ve Mustafa Savaş ziyaret sonrasında ‘hatıra fotoğraf‘ı da çektirdi.

Ziyaretlerine Karpuzlu Belediyesi ile devam eden AK Parti aday adayı Mustafa Savaş, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile görüştü. Mustafa Savaş görüşmede "Ege Bölgesi‘nin en genç belediye başkanı olan Hilmi Dönmez‘in başarı çalışmalarını yakından takip ettiğini, Aydın‘ın ekonomik gelişmişlik düzeyinin daha fazla artırılması için çalışacağını, kentlerin sorunlarına uzun vadeli çözümler üretilmesi için merkezi yönetimler ile belediyelerin koordineli hareket etmesinin gerekli olduğunu" ifade etti.

Mustafa Savaş‘ın ziyareti nedeniyle memnuniyetini dile getiren Hilmi Dönmez de, "Mustafa Savaş‘ın her zaman Aydınlıların yanında olduğunu, Aydın‘ın sorunlarını yakından bildiğini, adaylığının Aydın için hayırlı olmasını temenni ettiğini" belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile