Mustafa Veli'nin Şiir Dostları Yeniden Buluştu

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galeri'sinde Kuşadalı sanatçı Mustafa Veli, şiir dostları ile buluştu.

Kuşadası'nın Mavi İnsan adı ile bilinen yazar, şair, ressam olarak yıllardır başarılı çalışmalarını sürdüren Mustafa Veli, şiirseverlerle programını yeniden yapıyor. Yıllardır şiir yazan, okuyan ve şiir sevenlerin katılımı ile yapılan arada çok değerli sanatçıların, gitar, saz eşliğinde müzikli latılımı ile yapılan programını yeniden başlatan Mustafa Veli çok heyecanlı olduğunu belirterek, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün'e İbramaki Sanat Galerisinin kültür ve sanat ortamını yarattığı için çok
teşekkür etti.
Mustafa Veli; programına katılan ve yitirdiği dostları Osman Eskici, Feyzi Gencer, Ahmet Özdemir, Şuayip Sorulmaz, Gültekin Polatlı'yı anarak şiirseverleri duygulandırdı. Daha sonra Yeşim Uyan, Ertekin Özcan, Etem Oruç, Fevzi Öztürk, Işın Korhan Yolaçan, Tuncer Öncü, kendi yazdıkları ya da çok sevdikleri şairlerin şiirlerini okudu. Şiir aralarında ise Gitarist Miraç Türköz şarkılar seslendirdi.
Belediye Başkanı adına, Belediye Meclis üyesi, Kültür Turizm Tanıtma Komisyonu Başkanı Murat Saraç, Mustafa Veli'yı kutlayarak çiçek verdi. Mavi İnsan için hazırlanan pastaya çok duygulandığını söyleyen Mustafa Veli tüm katılımcılara "Hep Şiirle Kalın" diyerek her ayın üçüncü Salı gecesi yapacağı programa tüm şiirseverleri davet etti.
(ZH-y)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile