Mustafakemalpasa'da Saglik Ve Spor Yeni Yatirim

Mustafakemalpasa'da Saglik Ve Spor Yeni Yatirim

Mustafakemalpasa Züferbey Mahallesi’ndeki yeni dis poliklinigi ile Fevzi Dede Mahallesi’ndeki Akar Spor Tesisleri, düzenlenen resmi törenle hizmete açildi.

Yatirimlarin hizmete alindigi törende konusan AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, 14 Mayis Seçimlerine iliskin istikrar vurgusu yapti. “Istikrarin adi Recep Tayyip Erdogan’dir” diye konusan Ala, parlamento da güçlü bir temsiliyet mesaji verdi. Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ise Mustafakemalpasa’da hizmet sahasinin her alaninda canla basla çalistiklarini vurguladi.

Mustafakemalpasa’da saglik ve spor alaninda yürütülen iki yeni yatirim daha hizmete alindi.

Züferbey Mahallesi’ne kazandirilan 10 üniteli yeni dis poliklinigi ve yenilenen yüzüyle sporcularin hizmetine sunulan Akar Spor Tesisleri, AK Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala ve Mustafa Esgin, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Kaymakam Ahmet Altintas, AK Parti Bursa Baskani Davut Gürkan, Belediye Baskani Mehmet Kanar ve vatandaslarin katilimiyla açildi.

Saglik ve spor yatirimlarinin hayirli olmasini dileyerek yeni dönemde Mustafakemalpasa’yi daha fazla hizmetle bulusturacaklarini söyleyen AK Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala, vatandaslarin Türkiye’ye son 20 yilda güçlü bir istikrar armagan ettigini kaydetti.

Milletvekili Ala; “Tüm bu yatirimlarin sürmesi için önce sandiktan istikrarin çikmasi gerekiyor. Sadece Türkiye’den degil, Londra’dan Washington’dan bakinca da istikrarin adi Recep Tayyip Erdogan’dir. Cumhur Ittifakida arkasinda olarak, meclisi de gümbür gümbür Cumhurbaskanimizi destekleyecek sekilde sandiktan çikarsa 5 yil önümüzde hizmet dönemi olacak” dedi.

Pandemi döneminde Türkiye’nin birçok ülkeye destek verdigini, tüm saglik personelinin ise fedakârca mücadele ettigini vurgulayan Efkan Ala; “Türkiye o dönemde 160 ülkeye ve 15 uluslararasi kurulusa saglik yardimi gönderdi. Vatandaslarimizin armagani olan bu istikrari elinde tutanlarda ülkeye birçok hizmet verdi. Bundan sonrada bu hizmetleri sunmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ise farkli siyasi partilerden olmasina ragmen Cumhur Ittifaki’nin ‘ülkenin bekasi’ için çalistigini dile getirdi.

Büyüksehir Belediyesi’nin Mustafakemalpasa’da her alanda yatirimlar yürüttügüne dikkat çeken Aktas; “Altyapi ile ilgili büyük mesafe kat edildi. Bursa’da dahi bulunmayan Gençlik Merkezi yakin zamanda hizmete açilacak. 100 bin nüfuslu Mustafakemalpasa müstakil ve yeni bir dis birimine kavustu. Bursa’daki amatör spor kulüplerimize bu dönem 4,5 milyon TL’lik bir katki sagladik. Yalintas’a da planladigimiz saha yapimi sözünü müjdeliyorum. Plan degisikligi yapildi, Yalintas’in saha ihalesini de yakin bir zamanda gerçeklestirecegiz. Mustafakemalpasa’nin her bir kösesine dokunmak için canla basla çalisiyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti Bursa Baskani Davut Gürkan ve Belediye Baskani Mehmet Kanar da yaptiklari konusmalarda, saglik ve spor yatirimlarinin Mustafakemalpasa’ya hayirli olmasi dileklerinde bulundu.

Konusmalarin ardindan, dis poliklinigi ve Akar Spor Tesisleri’nin açilis kurdelesi kesildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile