Mustafakemalpasa'nin Altyapisi Sil Bastan Yenileniyor

Mustafakemalpasa'nin Altyapisi Sil Bastan Yenileniyor

Bursa Büyüksehir Belediyesi, Inegöl, Karacabey ve Mustafakemalpasa ilçelerinde altyapi sil bastan yenileyen çalismalar çerçevesinde Mustafakemalpasa’da altyapinin tamamlandigi bölgelerde asfaltlama çalismalarina hiz verdi. Çalismada Mustafakemalpasa’nin Fevzipasa Mahallesi’nde kanalizasyon ve yagmur suyu hatti çalismasini bitiren BUSKI ekipleri, toplam bin 300 tonluk asfalt kaplama ile yaklasik 800 metre uzunlugundaki Fevzipasa Caddesi’nin tamamini asfaltladi.

Bursa sehir merkezinde oldugu gibi ilçelerde de güçlü bir altyapi ile özellikle içme suyundaki kayip kaçak oranini minimuma indirmek için yogun gayret gösteren Bursa Büyüksehir Belediyesi BUSKI Genel Müdürlügü ekipleri, Mustafakemalpasa’daki çalismalara hiz verdi. Mustafakemalpasa’nin Atatürk ve Yunus Emre mahalleleri ile Fevzi Pasa Caddesi’nde yaklasik 4 bin metrelik kanalizasyon ve yaklasik 2 bin metrelik yagmur suyu hatti olmak üzere, 6 bin metrelik altyapi hatti çalismasinin, Atatürk Mahallesi’ndeki 200 metrelik güzergâhi disindaki kismi tamamlandi.

Bu çerçevede, Mustafakemalpasa’nin Fevzipasa Mahallesi’nde tamamlanan kanalizasyon ve yagmur suyu hatti çalismasinin ardindan baslatilan bin 300 tonluk asfalt kaplama çalismasi da sona erdi.

Kanalizasyon ve yagmur suyu hatlarinin yani sira ilçelerin içme suyu hatlarini da yenilediklerini hatirlatan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, “Mustafakemalpasa 100 bini asan nüfusu ile Bursa’nin gelisime açik ilçelerinden biri. Altyapi yenileme çalismasi ile ilçe sakinlerinin daha saglikli içme suyuna kavusmasini saglayacagiz. Bu dogrultuda, 17 ilçemizin tamamini santiye alanina dönüstürdük” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile